Sulek Péter kérdése:
Szerintetek nem szégyen, hogy a Fidesz van hatalmon és nincs ellenfele?
Figyelt kérdés
Úgy értem a Fideszről sokan vélik,hogy korrupt, Orbán Viktor gyakran gyenge egyszerű panelleket használ, még sincs tőlük jobb2016. jan. 29. 14:33
11/15 anonim válasza:
Az a szégyen,ha valaki egy olyan pártra szavaz,aki sz-ar,csak azért,mert "nincs jobb".
Az LMP mellesleg sokkal jobb.
12/15 anonim válasza:
Lehet de azon kívül hogy azt mondták ne legyen atomerőmű másra nem nagyon emlékszem tőlük 2010 óta.
13/15 anonim válasza:
Hát ha szégyen ha nem, de talán az ún. ellenzék összeszedhetné magát a sok hülyesége helyett.
Ha képtelenek rá az meg viszont az ő szégyenük!
14/15 anonim válasza:
Én azt hittem hogy a Liberális párt fogja őket leváltani. Erre most látom a közvélemény kutatók nem is mérik őket. Hát én akkorát csalódtam nem tudom mikorra heverem ki.
15/15 anonim válasza:
A fidesz sikeresen alkalmazza a 'szalámitaktikát', ez már Rákosinak is bejött.
Diktatúrában nincs szükség ellenzékre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!