Morvai közel egymilliót kapott a Medgyessy-kormánytól?
"960 ezer forintért szakértett a Medgyessy-kormánynak Morvai Krisztina. A Jobbik európai parlamenti képviselője akkor az esélyegyenlőségi kormányhivataltól kapott megbízást arra, hogy külsős szakértőként dolgozzon a családon belüli erőszak elleni kampányban.
Lévai Katalin az Index kérdésére most azt mondta, Morvaival már a Horn-kormány idején is együtt dolgoztak. 2003-ban az volt a feladata, hogy az ország több pontján megtartott kampányeseményen dramatizált előadásban dolgozza fel a témát. Tavaly nyáron a Heti Válasz arról írt, hogy Morvaiból majdnem miniszter lett miután Lévai Katalint európai parlamenti képviselőnek választották.
A jobbikos politikusnő múlt héten hangosan veszekedett a parkolóőrökkel, mikor mentelmi jogára hivatkozva akarta megúszni a kerékbilincsbírságot. Végül kénytelen volt fizetni."
ha védte a melegeket meg a nőket, vagy a romákat, akkor az miért elítélendő? amíg nem arról beszél, hogy a melegeknek joga van parádézni vagy a romáknak lopni ölni, addig támogatom.
Adom a véleményed. Egy Jobbikos
Előre közlöm, hogy FIDESZ párti vagyok, még mielőtt letámdnak a kiírásomért.
Szóval?Jobbikon belül pártsemelegesség? nagyon vicces vagy kedves kérdező. Ismerek nem egy olyan egyént, aki Szdsz-es olt és jobbik megyei elnök lett. A fülem 6 fele állt. És olyat is ismerek, aki Mszp támogató volt, majd áttért a Jobbikhoz.
Na ezért nem szavazok ilyen pártra. Tudjátok az a sok korcs kit etessen, én nem veszem be, hogy megtértek, röhej.
Az Mszp-t meg le se írom, mert arra sem méltatom ,hogy megemlítsem.
"nem ez volt a kérdés. A jobbik elvileg a tiszta új párt. Elvileg nem lehetnének benne pártemberek.
"
szerintem keressél még :)
a kérdezőnek agyára ment Morvai Krisztina
kezelnek téged már valamivel?:DDD
Utolsó vagyok:
Még annyit, hogy teljesen mindegy ki mellet állok, Morvait nem bírom, egy törtető nőszemély, hányingert kapok ha meglátom.
Ott egy ember ér valamit, az pedig Vona Gábor.
Kedves Kérdező, Te pedig az életem teszem rá, hogy provokálásból írtad ki, mert mszp-s vagy.
De semmi baj, én válaszolok.
"Kedves Kérdező, Te pedig az életem teszem rá, hogy provokálásból írtad ki, mert mszp-s vagy.
De semmi baj, én válaszolok."
ááh mért is lenne provokátor
"nem ez volt a kérdés. A jobbik elvileg a tiszta új párt. Elvileg nem lehetnének benne pártemberek.
"
amúgy a Jobbikba nem csak Vona Gábor ér valamit
hanem Szegedi Csanád
Novák Előd
Blackó --> Blackó nagyon bölcs ember mostanában egy kicsit háttérbe került
javaslom nézd meg
itt Szegedi Csanád viszi a pálmát a négy párt delegált közül
mszp csak hebeg habog :)
Kedves kérdező. Már nem egyszer megbeszéltük itt a fórumon, hogy az Index egy hiteltelen hírholdal, nem lehet alapozni az írásaira, mert a FidSZP fezében van. Lételeme, hogy lejárassa Jobbikot!
Ennyit erről!
és hogy füvezzenek
már mint az index szerkesztői :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!