"12 pofon a dolgozóknak a kormánytól". Mit szóltok ezekhez a tervekhez? Linkielem a cikket
Nem vagyok meglepve.
Tanultam az előző ciklusukból,hogy mire képesek,mik az eszközeik.
Lesz ez még így se.
ez már nagyon elkeserítő....dolgozzon többet az ember...persze kevesebb pénzért..közben meg mindennek az ára csak emelkedik...mi lesz így az emberekkel?
természetesen nem az olyanokra gondolok, akiknek a kommentjét olvastam ezen az oldalon egyik nap....azt írta, hogy a férje nem keres valami jól..300.000 forint körül kap havonta.....hanem olyanra akinek az a 300.000 Ft a minimálbérből durván fél év alatt jön össze...
"ermészetesen nem az olyanokra gondolok, akiknek a kommentjét olvastam ezen az oldalon egyik nap....azt írta, hogy a férje nem keres valami jól..300.000 forint körül kap havonta.....hanem olyanra akinek az a 300.000 Ft a minimálbérből durván fél év alatt jön össze..."
Meghatározod, hogy kik írhatnak erre a kérdésre? Össze akarsz gyűjteni egy siránkozóbrigádot?:))
Miért nem azon agyalsz, hogy hogyan keress többet? Vagy azon, hogy miért tart itt a magyar gazdaság ahol most. Lehet, hogy hamar rájössz, hogy nem a kormány miatt, hanem az olyanok miatt, mint te.
Érdekes dolog ez különben, mivel a német gazdaság azt mondta a válságra, hogy igen? válság van? akkor adunk még pénzt az embereknek, hogy fogyasszanak túl.
Nálunk a 10milliós lakosságból 2millió ember dolgozik. nálunk nem a nem dolgozó embert hívják munkába, hanem a dolgozó embert fizetik meg annyira, hogy éhen ne halljon, de meg ne tudjon belőle élni.
Amíg a cigányok mulatoznak a segíjből, hirtelen lesznek az emberek rokkantnyugdíjasok, és a politikusok vígan élnek az állam pénzén, azaz a mi pénzünkön, addig a dolgozó embereket támogatni kellene, nem pedig a nadrágszíjat húzogatni.
A pontok elég nagy része arra alapoz, hogy "az a szemét munkaadó biztos szaré-húgyé fog most majd dolgoztatni, meg amúgyis köcsög". Innentől kezdve értelmét vesztik az 1,3,4,5,6,9,11 pontok. A 8. egyrészt nem Fideszes találmány, másrészt elég komoly feltétele van.
"Érdekes dolog ez különben, mivel a német gazdaság azt mondta a válságra, hogy igen? válság van? akkor adunk még pénzt az embereknek, hogy fogyasszanak túl. "
Szerinted it miből kéne adni? Az IMF/EU 12000 milliárdjából, ami ki tudja hol van?
"A tavaly év vége óta zuhanó népszerűségük"
57->53? Óriási zuhanás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!