Jobbikosok ugye milyen idegesítő amikor lenáciznak titeket?
Tudom hogy nagyon idegesítő,ráadásul 70% ban alaptalan.
Viszont ti is ugyanúgy "leliberális zsidózzátok" azt aki nem a ti nézeteiket vallja.Meg kellene ezt szüntetni legalább ezen az oldalon.Ne rontsátok fölöslegesen a jobbik igyis megtépázott hírnevét,mutassátok meg hogy igenis tudtok normálisan viselkedni és nem mindent egy kalap alá venni.Mert engem felháborít fidesz szavazóként hogy a fideszt az mszp vel egy lapon emlegetitek.
"marha szó kihúzva, butácska, nem akarok személyeskedni :)"
én nem is vettem fel :)
Fidesz alatt csökkent az államadósság és eközben növekedtek a bérek.Csökkent az infláció,nőtt a gazdaság.Nőtt a nyugdíjak reálértéke,viszonylagos biztonságban érezhetted magad.Persze voltak elhibázott lépéseik de nekem senki ne mondja hogy rosszul csinálták mert ez nem igaz,maximum a baloldali propaganda súlykolta az emberekbe hogy mien rossz is volt az a 4 év.
Hol emelkedtek az átlag keresetek?
Sehol barátom!
Aki csak egy kicsit tud elemezni, az egyből látja az adatokból hogy reálbér emelkedés nem történt.
Hiszen csak korrigálták a választásokkor az előzőekben elszenvedett veszteségeket. Illetve csak választási szavazat nyerés volt a nyugdíjasok esetén , amit jól mutat hogy a reálkereseteknél 30% kkal erősebben emelkedtek a nyugdíjak reálértékei.
De itt is össze vetheted, "bár ez bonyolultabb"
Mert ha olyan marha vagy, hogy a liberalizmus alapjaival nem vagy tisztába, és módszeresen kevered az anarchiumussal, akkor nem tudunk csodát tenni. Tessen előtte művelődni, aztán beszélhetünk. A hétéves gyereket sem deriválni tanítod először, hanem összeadni az egy meg egyet.
A liberalizmus pontosan olyan mint a kommunizmus, abból az aspektusból, hogy az elmélet szép, de a gyakorlat kivitelezhetetlen.
Néhány paradox
A kisebbség védelme! De hol a határ amikor nem a többséget feszélyezed?
Az egyén érdekei a társadalom felett! Egy kiváltságos réteg érdekei " vezetők, politikusok, nagytőkések" a többséggel szemben.
A neoliberalizmus alapja a szabad verseny, ami felett ha a nagyok kezdenek diszponálni, egyből monolóliumok lesznek és a korrupció melegágyává válik a lobbi, ami szintén a többség érdekeit sértik.
Viszont az alapja a demokrácia! Ami a fent említett okokból eredendően kivitelezhetetlen. " anomália"
"fideszt az mszp vel egy lapon emlegetitek" - A fideszes Kövér László mondta, hogy elképzelhető a koalíció az MSZp-vel.
Utána már egy lapon fogjuk említeni őket, az itt lévők csak előrébb hozzák a tényt.
16:26
Nem mondta. Ne hazudj. És a többiek se hazudják ezt...
Engem kezdetben bosszantott, de már nem is figyelek rá. Liberálisozni szoktam, hiszen az egy eszme, zsidózni viszont nem.
Fidesz viszont rászolgált erre az egy lapon emlegetésre, viszont engem nem zavar, hogy Fieszes vagy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!