Jobbikosok ugye milyen idegesítő amikor lenáciznak titeket?
Tudom hogy nagyon idegesítő,ráadásul 70% ban alaptalan.
Viszont ti is ugyanúgy "leliberális zsidózzátok" azt aki nem a ti nézeteiket vallja.Meg kellene ezt szüntetni legalább ezen az oldalon.Ne rontsátok fölöslegesen a jobbik igyis megtépázott hírnevét,mutassátok meg hogy igenis tudtok normálisan viselkedni és nem mindent egy kalap alá venni.Mert engem felháborít fidesz szavazóként hogy a fideszt az mszp vel egy lapon emlegetitek.
hát túl sokat nem üt a "náci" szó
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__partok-kormanyzas__7..
viszont a liberalizmus problémáira senki nem tudott eddig válaszolni
aki válaszolt is az nem a kérdést válaszolta meg
ill van aki próbálta de a liberális paradoxonok akkor is fenn állnak
nem bírja senki ledönteni
de írták olvassak könyvet :)
igaz ha az ember elolvassa attól tőlük nem kapok választ :)
63
Mert ha olyan marha vagy, hogy a liberalizmus alapjaival nem vagy tisztába, és módszeresen kevered az anarchiumussal, akkor nem tudunk csodát tenni. Tessen előtte művelődni, aztán beszélhetünk. A hétéves gyereket sem deriválni tanítod először, hanem összeadni az egy meg egyet.
" 63
Mert ha olyan marha vagy, hogy a liberalizmus alapjaival nem vagy tisztába, és módszeresen kevered az anarchiumussal, akkor nem tudunk csodát tenni. Tessen előtte művelődni, aztán beszélhetünk. A hétéves gyereket sem deriválni tanítod először, hanem összeadni az egy meg egyet."
én kérdést tettem fel
és nem tudtok liberális választ adni hogy ne ütközzön egyik alapelvbe se
nem értem miért keverem a szezont a fazonnal
ha te ennyire érted a liberalizmust akkor nem okozhat gondot a válasz adás vagy igen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!