Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jobbikosok ugye milyen idegesí...

Jobbikosok ugye milyen idegesítő amikor lenáciznak titeket?

Figyelt kérdés

Tudom hogy nagyon idegesítő,ráadásul 70% ban alaptalan.

Viszont ti is ugyanúgy "leliberális zsidózzátok" azt aki nem a ti nézeteiket vallja.Meg kellene ezt szüntetni legalább ezen az oldalon.Ne rontsátok fölöslegesen a jobbik igyis megtépázott hírnevét,mutassátok meg hogy igenis tudtok normálisan viselkedni és nem mindent egy kalap alá venni.Mert engem felháborít fidesz szavazóként hogy a fideszt az mszp vel egy lapon emlegetitek.

2010. márc. 29. 15:40
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
73%
Személy szerint 100%-ban alaptalan a nácizás. Én ezt úgy fogom fel, hogy akinek nem inge ne vegye magára. Mindenhol vannak hülyék.
2010. márc. 29. 15:42
 2/25 A kérdező kommentje:
Tudom hogy vannak hibái a fidesznek de igenis volt 4 évük amikor nagyjából rendben mentek a dolgok(gondolok arra hogy a jólét emelkedett és mindenzt nem hitelekből érték el.Igen vannak hibái de kinek nincsenek?
2010. márc. 29. 15:43
 3/25 anonim ***** válasza:
55%
Mi a különbség a fidesz és az mszp között?
2010. márc. 29. 15:44
 4/25 anonim ***** válasza:
37%
Igen, csak amit az elmúlt 8 évben műveltek az számomra elfogadhatatlan. Amit a Jobbik mond, az tetszik, ezért őket támogatom. Ilyen egyszerű.
2010. márc. 29. 15:44
 5/25 anonim ***** válasza:

hát túl sokat nem üt a "náci" szó

http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__partok-kormanyzas__7..

viszont a liberalizmus problémáira senki nem tudott eddig válaszolni

aki válaszolt is az nem a kérdést válaszolta meg

ill van aki próbálta de a liberális paradoxonok akkor is fenn állnak

nem bírja senki ledönteni

de írták olvassak könyvet :)

igaz ha az ember elolvassa attól tőlük nem kapok választ :)

2010. márc. 29. 15:46
 6/25 anonim ***** válasza:
36%

63

Mert ha olyan marha vagy, hogy a liberalizmus alapjaival nem vagy tisztába, és módszeresen kevered az anarchiumussal, akkor nem tudunk csodát tenni. Tessen előtte művelődni, aztán beszélhetünk. A hétéves gyereket sem deriválni tanítod először, hanem összeadni az egy meg egyet.

2010. márc. 29. 15:47
 7/25 A kérdező kommentje:
Fidesz alatt csökkent az államadósság és eközben növekedtek a bérek.Csökkent az infláció,nőtt a gazdaság.Nőtt a nyugdíjak reálértéke,viszonylagos biztonságban érezhetted magad.Persze voltak elhibázott lépéseik de nekem senki ne mondja hogy rosszul csinálták mert ez nem igaz,maximum a baloldali propaganda súlykolta az emberekbe hogy mien rossz is volt az a 4 év.
2010. márc. 29. 15:47
 8/25 anonim ***** válasza:
marha szó kihúzva, butácska, nem akarok személyeskedni :)
2010. márc. 29. 15:48
 9/25 anonim ***** válasza:
Nem vagyok náci, de eljön még a mi időnk Müller testvér!
2010. márc. 29. 15:48
 10/25 anonim ***** válasza:

" 63

Mert ha olyan marha vagy, hogy a liberalizmus alapjaival nem vagy tisztába, és módszeresen kevered az anarchiumussal, akkor nem tudunk csodát tenni. Tessen előtte művelődni, aztán beszélhetünk. A hétéves gyereket sem deriválni tanítod először, hanem összeadni az egy meg egyet."

én kérdést tettem fel

és nem tudtok liberális választ adni hogy ne ütközzön egyik alapelvbe se

nem értem miért keverem a szezont a fazonnal

ha te ennyire érted a liberalizmust akkor nem okozhat gondot a válasz adás vagy igen?

2010. márc. 29. 15:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!