Hazudnak a közalkalmazotti bérek kifizetésével kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Azt állítják,hogy az új bérszámfejtési rendszer miatt kapunk később fizetést (magam is közalkalmazott vagyok),de szerintem ez rókaduma,egyszerűen arról lehet szó,hogy nincs pénz arra,hogy időben adjanak fizetést,valamint hogy kifizessék a béreket. Nálunk szakszervezeti szerződésben rögzítve van,hogy minden hónap második munkanapján történnek a bérfizetések.Ma van ez a nap,és fizu sehol.2016. febr. 2. 13:05
1/3 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy hazudnak. Én is voltam közalkalmazott. Soha sehol nem kaptam meg olyan hamar a fizetésem, mint akkor. És olyan szabályos rendszerben.
Magánszférában össze-vissza kapom. Van, hogy 1-jén, de van, hogy 10-én. Nekem mondjuk mindegy, csak megkapjam.
2/3 anonim válasza:
Feleségem hivatalban dolgozik, köztisztviselő. Megkérdeztem tőle, és a KIR3 rendszerről KIRA bérszámfejtésre történő átállás valóban okozhat késést a bérek átutalásának terén. Az ő számlájára pl. ma 11 óra körül érkezett meg a munkabér. Nem pénzhiány okozza.
3/3 anonim válasza:
Olyan jó az új rendszer, hogy minden egyes fizetést manuálisan is átszámolnak, mert a rendszer rossz. Dupla munkát végeznek, így késés van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!