Mi a véleményetek a közalkalmazotti bérekről?
Egy PhD-s kezdőfizetés 85 000 HUF
Amit ha nagyon igyekszik feltornázhat 140 ezerre
Siralmas!
De a lényeg, hogy a futbalistáink jól keresnek. Társasházban ahol laktam (vidéki város, nem túl sikeres NB1es klubbal) egyik lakást mindig focisták lakták (klub bérelte). Egyikkel elég jóban lettem. 10000 eurós havi fizetése volt. Kocsit a klubtól kapta. Mondanom sem kell BMW. Magyar szinten nem egy rossz focista, középmezöny, válogatottba már fér be. (Magyar szinten!!!!)
Jó, csak futballistából ha állami alkalmazottak lennének (de nem azok) fizetünk 250 embert az NB1ben, közalkalmazottból meg több milliót...
Adózzatok többet, és lesz pénze a közalkalmazottaknak... Persze csak ha piacon dolgoztok, és amúgy nem vagytok ráfizetősek a költségvetésnek. Ergó vagy mérnökök vagytok, vagy jól menő cégetek van.
Na tegye fel a kezét aki többet szeretne adózni és a fentiek egyikébe tartozik...
Mert szerintem itt nagyon nem erről van szó csak stadion meg nyáleverés van..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!