Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek a közalkalma...

Mi a véleményetek a közalkalmazotti bérekről?

Figyelt kérdés

Egy PhD-s kezdőfizetés 85 000 HUF

Amit ha nagyon igyekszik feltornázhat 140 ezerre

2015. máj. 12. 17:28
 1/8 anonim ***** válasza:
kevés, természetesen, mint ahogy ebben az országban majdnem minden szakmában
2015. máj. 12. 17:57
 2/8 anonim ***** válasza:
Tragikus. Egy PhD-s amúgy mit keres még az országban? Mazochista?
2015. máj. 12. 20:18
 3/8 anonim ***** válasza:

Siralmas!

[link]

De a lényeg, hogy a futbalistáink jól keresnek. Társasházban ahol laktam (vidéki város, nem túl sikeres NB1es klubbal) egyik lakást mindig focisták lakták (klub bérelte). Egyikkel elég jóban lettem. 10000 eurós havi fizetése volt. Kocsit a klubtól kapta. Mondanom sem kell BMW. Magyar szinten nem egy rossz focista, középmezöny, válogatottba már fér be. (Magyar szinten!!!!)

2015. máj. 13. 13:07
 4/8 anonim ***** válasza:
Válogatottba NEM fér be! Bocs elírtam! Felnőtt csapatban nem volt még sose válogatott.
2015. máj. 13. 13:09
 5/8 anonim ***** válasza:

Jó, csak futballistából ha állami alkalmazottak lennének (de nem azok) fizetünk 250 embert az NB1ben, közalkalmazottból meg több milliót...

Adózzatok többet, és lesz pénze a közalkalmazottaknak... Persze csak ha piacon dolgoztok, és amúgy nem vagytok ráfizetősek a költségvetésnek. Ergó vagy mérnökök vagytok, vagy jól menő cégetek van.

Na tegye fel a kezét aki többet szeretne adózni és a fentiek egyikébe tartozik...

Mert szerintem itt nagyon nem erről van szó csak stadion meg nyáleverés van..

2015. máj. 13. 13:15
 6/8 anonim ***** válasza:
Én is ismertem futballistát aki NB1ben focizott. F astrával járt, és nagyon messze volt a 10k eurós fizetéstől...
2015. máj. 13. 13:17
 7/8 anonim ***** válasza:
Te a 2010től aludtál?! Nem tünt fel, hogy súlyos állami milliárdok áramolnak a labdarúgásba?!
2015. máj. 14. 12:12
 8/8 anonim ***** válasza:
aprópénz... még azt is megkockáztatom több ment el az ellenzék részéről ennek a felnagyítására, mint a stadionokra
2015. máj. 14. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!