A mai 2 milliós kérdés, hogy minek orosz híradó a köztévében?
Figyelt kérdés
Erre lenne igény? Kb 10 darab orosz se él Magyarországon szerintem. Vagy akkor ez az orosz felsz*pás kezdete? Szomorú akkor, hogy a magyar mennyire szolgalelkű.2016. febr. 1. 10:28
2/12 anonim válasza:
Ez nem orosz felszopás, ez propaganda. Szerinted Észak-Korea miért küldözget szerte-szét mindenfélét angolul is a cúna, gonosz imperialisztáknak?
Csak míg Észak-Koreát zsigerből kiröhögik, Magyarországról elhiszik...
3/12 anonim válasza:
Angol/Német/Kínai nyelven is van híradó.
4/12 anonim válasza:
de vannak oroszok magyarországon és a legtöbbje gazdag ráadásul
5/12 Koplárovics Béci válasza:
Oroszul még tudnak az elvtársak.
6/12 anonim válasza:
Oroszország az egyik legfontosabb kereskedelmi és politikai szövetségese Magyarországnak az EU mellett, teljesen jogos, hogy van orosz nyelvű propagandánk. Nem biztos hogy ez a legjobb módja, de szerintem belefér.
7/12 anonim válasza:
Azért mert putyin megparancsolta
8/12 anonim válasza:
Jó de évente 20 ezer kínai telepedik le az országban. Szóval annak van értelme.
9/12 anonim válasza:
Van angol és német nyelven is késő este.
Megválaszoltam, most már ide a kétmillió forintomat!
10/12 anonim válasza:
2011-es népszámlálás alapján (önkéntes bemondásra):
13 337 fő orosz nemzetiségi lakik Magyarországon, ezzel a 6. helyet foglalja el.
Továbbá 128 707 személy beszél oroszul, ami a 3. leggyakoribb ismert idegen nyelv hazánkban.
(szintén várom a 2 milliót)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!