Manapság tényleg nehéz a liberálisok élete?
Ajjaj de nehéz nekik
Már az LMP is cigányokkal kampányol :S
23:17 - Gondolj bele, mekkora bevételnövekedést jelentene az ország költségvetésében, ha a cigányok munkába állnának és adóznának ahelyett, hogy segélyből élnek... És mennyivel jobb lenne akkor a közbiztonság is.
Az LMP-nek is ez a végcélja.
Addig meg ők is támogatják a csendőrséget, akárcsak a Jobbik, csak ők közösségi rendőrségnek nevezik. Hol itt a gond?
a liberális szörnyek ehetnek pizzát, ihatnak vodkát, dughatnak néger csajt.
de a jobbikosoknak ez tilos, mert akkor már antimagyarok lesznek és kitagadják őket hőn szeretett pártjukból.
Nem az SZDSZ tette tönkre a liberalizmust.
Vagy akkor sokan tekintették a világon mintának az SZDSZ-t.
Mert sajnos, a világon mindenütt SZDSZ szerűvé válnak a liberális pártok. Egyszerűen a liberalizmus, csak addig működik amíg nem kap szerepet, és az emberek érzelmét tükrözi és nem nő azon túl. Mert amint egy liberális kisebbség hatalmi alku pozícióba kerül, egyből elfelejtik hogy a kevésbé, vagy nem liberális többség érzelmét és érdeleit szem előtt kell tartani. Amit jól példáz hogy a gazdasági irányzata is ugyan ezt a pisa marta bakancsot tapossa. Hiszen az egyenlő versenyről pontosan azok papolnak akik kivásárolják, hol befolyással, hol korrupcióval a maguk előnyeit. Ez nem csak az SZDSZ, hanem az egész világ beszopta.
de a jobbikosoknak ez tilos, mert akkor már antimagyarok lesznek és kitagadják őket hőn szeretett pártjukból.
Ezt a tévedést barátom?
Jobbikos vagyok és olyan négercsajt dugtam, hogy lila volt a szája széle!
"Jobbikos vagyok és olyan négercsajt dugtam, hogy lila volt a szája széle!"
te fiam liberális vagy. de biztos kamu mert csak vágysz rá.
szerintem most vona letagadna, csak azért ne sírd el magad annyira!
te fiam liberális vagy. de biztos kamu mert csak vágysz rá.
szerintem most vona letagadna, csak azért ne sírd el magad annyira!
4 hónapig dolgoztam Amszterdamba, nem hagyhattam ki!
Nagyon hülye felfogásotok van a Jobbikosokról.
Azt hiszitek hogy hogy valami misztikum, pedig pld én csak az esélyét látom, hogy a speciális magyar helyzetet ,meg lehet oldani a Jobbik hozzá állásával!
Nem beszélve pld Petőfiről, aki elég radikális volt a maga idejében. Te elhiszed hogy mint a szegény garabonciás gyalogolt mint az állat és éhezett?
Ő volt a kis isten a falukba, hiszen tudott olvasni, és a népek olvastatták vele a leveleiket. Közben valami jó kis menyecskét kinézett megfűzte, aztán mikor rommá zabálta magát, egy ki etyempetyem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!