Orbán már az első ciklusánál (1998-2002) is olyan gazember volt mint most?
Figyelt kérdés
2016. jan. 31. 08:31
21/24 anonim válasza:
Nem.
2002-ben, amikor elvesztették a választást, valami nagyon megtört benne. 2006-ban megint vesztett, na ettől végképp megtébolyult.
22/24 A kérdező kommentje:
Miért, szerinted ha nem vesztett volna, hanem 98-óta folyamatosan ő irányítaná az országot, akkor most hazánk demokratikusabb lenne? Továbbá alkotmányt se változtatott volna és nem mindent a haverjai kapnának?
2016. jan. 31. 19:13
23/24 anonim válasza:
már akor is beteg volt
van egy interju ahol arrol beszél hogy az apja skrizo
ezt ő is örökölte
24/24 anonim válasza:
Szerintem, nem láttátok azt az interjút. Még régebben direkt megnéztem, egyszerűen beszélget, nevetgélnek a riporterrel, és mondott egy szót magára, egyáltalán nem komolyan, csak úgy öniróniaként, ahogy bármelyikőnk mondaná kötetlen beszélgetésben. Attól még nem "skizofrén" senki, ha egyszer, valamilyen ártalmatlan szövegkörnyezetben magára használja.
Igazából nem tudom, mire gondol a kérdező gazemberség alatt, konkrétan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!