A komcsi pártot is újraválasztottad, számít ez valamit? :-)
2016. jan. 31. 10:34
13/24 anonim válasza:
Amióta van lehetőségem szavazni (1990) azóta a Fideszre szavazok. A komcsikat TE választottad újra.
2016. jan. 31. 10:37
14/24 anonim válasza:
És számít, mert a Fidesz kormány óta sokkal jobban élek.
2016. jan. 31. 10:38
15/24 anonim válasza:
# 13/14 Időpont ma 10:37
1) Azt se tudod kire szavaztam. Üdvözöllek egybites!
2) Listázzam a fityisz MSZMP tagjait? :-) Vagy akkor jössz, a "belülről bomlasztották a rendszert" baromsággal?
2016. jan. 31. 10:50
16/24 anonim válasza:
Én csak azt nem értem hogy aki a fidesz intézkedései miatt jobban él annak miért kellene szégyelnie hogy rájuk szavaz? Nem hüle senki hogy a pénztárcája ellen szavazzon.
2016. jan. 31. 10:58
17/24 anonim válasza:
# 16/16 Időpont ma 10:58
Tehát arra büszke lehet valaki, hogy aprópénzért eladná a saját anyját is (ha már az országát megteszi)?
Plusz azt is meg kéne gondolni, hogy mennyi ideig lesz fenntartható így az ország? Mert azután ők fognak a legjobban sírni, amikor kevesebbet kell keresniük, hogy vissza legyen fizetve az, amiből most többet keresnek.
A választás csak a hülyéknek szól arról, hogy "áh, ez adott a bal zsebembe 20 forintot, kilopott 50-et a jobból, rá szavazok".
2016. jan. 31. 11:02
18/24 anonim válasza:
Orbán már egyetemi évei alatt is megtévesztette a tanárait, mert azok nem ismerték fel benne a pszichopata személyiséget, aki félrevezeti és kihasználja a környezetét. Már a rendszerváltáskor eljátszotta a "Che Gevarás" nagy forradalmárt, aztán a nép atyja szerepét (mint Rákosi annak idején). Talpnyalók meg mindig vannak, akik tolják az ő szekerét, mert a farvizen ők jól megszedik magukat. Orbán meg arra alapoz, hogy ha a több évtizedes pszichiátriai kezelés után majd beszámíthatatlannak nyilváníttatja magát, akkor nem lesz bíróság, amely elítéli.
2016. jan. 31. 11:29
19/24 anonim válasza:
Akkor az egész világ hülye mert mindenhol így megy a választás.
2016. jan. 31. 11:41
20/24 anonim válasza:
# 19/19 Időpont ma 11:41
Egy szóval nem mondtam, hogy ez magyar sajátosság lenne. Az átlaghülye az USA-ban meg Szváziföldön sem ért a gazdasághoz. De azon a szinten sem, hogy feltűnjön neki, hogy ha valójában kevesebbet keres.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!