Budaházy György miért veszett össze a Jobbikosokkal?
azért amiért a "szavazz a jobbik ellen"-es társaság is utalt
ha Voncsiék Budaházyval és társaival rokonszerves politikát folytat, akkor a világon már csak nagyon kevés helyen lesz szalonképes
és Voncsi ezt nem akarja
A szélsőséges gondolkodású emberek nem tűrik, ha valakinek (akárcsak egy hajszálnyival is) más a véleménye az egyes dolgokról.
Én azon csodálkozok, h a Jobbik még egyben van... Habár ahogy hírlik, párton belül is komoly törésvonalak vannak.
Szerintem az lett a baj a Jobbikkal hogy elfelejtette honnan jött, csak megy ez a megtévesztő cukiság, más szóval a leendő szavazatokért eladták magukat, azt amit régen képviseltek. Én legalább is így látom. Sokkal jobb lenne ha visszajönne a régi radikális vonal, szerintem teljesen igaza van Budaházynak. Ő egy igaz hazafi, de Vona.. inkább tűnik műhazafinak.
Ezek ellenére a Jobbikot tartom a legértelmesebb pártnak a parlamentben, szerintem adni kéne nekik egy esélyt.
Régen közel álltak egymáshoz, de akkoriban a Jobbik ideológiailag elég színes, behatárolhatatlan volt.
Miután kezdett szilárdulni az ideológia, voltak emberek, akik más utat kerestek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!