A nemzeti érzelműeknek talán nem érdekük a fidesz megbuktatása?
A hazafiság baromság.
Fiatalon én is az voltam, aztán belekerültem egy ilyen csoportba, ahol a többség tróger volt. Szépen megismertem azóta jó pár embert közülük is és úgy mindent összevetve a sima magyar emberek közül is és azt kell mondjam, hogy ezekért a tahókért nem éri meg nagymagyarkodni és nemzetieskedni.
A nemzeti érzelműeknek talán nem érdekük a fidesz megbuktatása
Nem tűnt volna fel,nemrég volt választás.És tudod a többség.
Az fáj nekik, hogy nem azt kapták amit akartak, de az utca sem az övék már.
ott vannak, ahová valók: kiközösítve.
Hazádnak rendületlenűl
Légy híve, oh magyar-.
Bölcsőd az s majdan sírod is,
Mely ápol s eltakar.
A nagy világon e kívűl
Nincsen számodra hely;
Áldjon vagy verjen sors keze:
Itt élned, halnod kell.
Ez a föld, melyen annyiszor
Apáid vére folyt;
Ez, melyhez minden szent nevet
Egy ezredév csatolt.
Itt küzdtenek honért a hős
Árpádnak hadai;
Itt törtek össze rabigát
Hunyadnak karjai.
Szabadság! Itten hordozák
Véres zászlóidat,
S elhulltanak legjobbjaink
A hosszu harc alatt.
És annyi balszerencse közt,
Oly sok viszály után,
Megfogyva bár, de törve nem,
Él nemzet e hazán.
Voltam már én is tagja a Magyar Gárdának 3 éve, de nem azok az IGAZI MAGYAROK, aminek vallják magukat...
Akiket ott megismertem, mindnek volt már dolga a hatósággal, önkényuralmi jelkép használata (horogkereszt), verekedés és hadd ne soroljam tovább!
Nem csodálom, hogy miért igazoltatják őket állandóan a zsaruk!
Alig fél évig voltam tagja, de ki is léptem, mert úgy éreztem, komoly bajban lennék, ha ott maradok.
Ja, am a Jobbik nagy csókosa a Fidesznek!
Ennyire egységes ez a tünti, hogy lenácizták őket?
Akkor gondolom megvan az oka, hogy a jobbosok miért nem nagyon vállalnak közösséget velük.
És, hogy zajlott az a balhé? Megjelentek aztán annyi?
Én már önmagában a "nemzeti érzelem" kifejezést sem tudom értelmezni, ezért a kérdést sem értem.
Régen teljesen természetes volt, hogy a magyar ember a nemzeti hagyományait, történelmét, vallását ismerő, azt megbecsülő és gyakorlatban megélő hazafi volt, aki az "Isten, haza, család" szentháromság keretében élte az életét.
Rákosi és Kádár vetése mostanra érett be: internacionalista, gyökértelen, konzumidióta, nemzettelen masszává züllesztették az ország lakosainak jelentős részét.
Dédapám még a hazájáért harcolva esett el a háborúban, büszkén viselve az egyenruhát, a mai fiatalok pedig kifogásokat, kibúvókat keresnek a hadkötelezettség alól.
Nagyapám '56-ban leverte a vörös csillagot, amiért később meghurcolták, a maiak pedig már "felszabadulásnak" mondják a szovjet megszállást.
Akkor tizenéves gyerekek harcoltak, senki se kényszerítette őket, ma meg ilyen idióta ketyegebékafélék pocskondiázzák a hazafiasságot.
A magyar hazafiság tartotta meg a magyar hazát több, mint 1000 éven át iszonyatos véráldozat árán.
Ami Budaházyt illeti, ő következetesen ugyanazt képviseli 30 éve, aki követi a munkásságát, írásait, rádióműsorát, pontosan tudja. A Fidesz kormány alatt ült börtönben.
Megjegyzem a mohácsi csatában 3 Budaházy esett el és az Egri csillagokban is szerepel a várvédők között Budaházy István hatlovas tiszt, a Rákóczi szabadságharcban is harcolt több Budaházy.
Ennyit a Budaházy családról, amelyik többet tett Magyarországért, mint a kommentelők és felmenőik együttvéve.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!