Budaházy is ragaszkodik a vérszerződéshez. Én már évek óta erről beszélek! Mégis csak igazam lesz?
A mai rendszer totálisan szembe megy a Vérszerződésben lefektetett alaptörvényekkel, tehát illegitim. A ma Magyarországon elfogadott alkotmány és a törvények mindegyike illegitim, hiszen ezek mindegyikét egy eleve illegitim, törvénytelen uralom alkotta.
Orbán Viktor pedig a trónbitorlás bűntettét valósítja meg.
"akkor az Alkotmányban a másik ember szabad kivégzésének is benne kellene lennie."
Ez csak természetes, hiszen ennek hiányában a trónbitorlókat sem lehetne méltó módon megbüntetni.
Már csak azt kellene tudni, hogy pontosan mi is áll abban a Vérszerződésben. Mert írásba nem nagyon lett foglalva, a legelső forrás, ami említi háromszáz évvel később született.
Bár Budaházy mondja? Megkövetem magamat. Ebben a kérdésben ő számomra megkérdőjelezhetetlen tekintély.
Nem tudom, feltűnt-e valakinek, hogy a vérszerződés azért az, mert a különböző törzsek megállapodtak (mondom: megállapodtak!!! a cselekvésben). A Fidesz és ilyen Budaházy félék ezt meg sem értik, ők éppen a megállapodást vetik el.
Szóval minek avval időt tölteni, hogy olyanokra figyeljünk, akik saját szavaik jelentését sem értik! Hogy értenék másokét. És hogy lennének képesek megállapodni. Egy röhej.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!