Szerintetek a Fidesz meddig lesz még hatalmon?
2022-ig biztos.
Utána meglátjuk. De remélem, hogy még 2050-ben is Fidesz kormány lesz.
Addig lesz a Fidesz hatalmon amíg az ELVHŰ kommunisták össze nem fognak mert a fasizmusnak csak és kizárólag a kommunizmus az egyetlen olyan ellenfele amely képes azt legyőzni. Ma hazánkban egyetlen ELVHŰ kommunista párt van:
Még kevesen vagyunk de az ELVHŰ kommunista arról ismerszik meg hogy ha egyes egyedül is van akkor sem alkuszik!!! És kőkemény propagandával egyre többen leszünk.
Stb...stb...nem itt kell reklámozni magunkat.
Egyszóval a Fideszt CSAK mi vagyunk képesek legyőzni de MÉG nem vagyunk elegen.
Szerintem te egy 14-16 éves kisfiú vagy.
A kommunista ELVEK nagyon fsza dolgok, de ha egy csöpp eszed lenne belátnád, hogy megvalósíthatatlan dolgok. A kommunizmus utópia. Születése pillanatától egy halálraitélt valami. 12évesen nekem is tök szimpatikus volt. Aztán rájöttem, hogy a világ nem így működik.
14 évesen kisfiú valaki? Pláne a mai világban nem.
Egyébként LIBERÁLIS kormány kell (normális országba)...
Biológiailag lehet, hogy nem. De agyilag mindenképpen kisfiú. Ezt ő maga támasztotta alá.
Liberalizmus meg a normális ország egy mondatban kicsit fura. Ahol liberalista kormäny van, az ott uralkodó állapotok szerinted normálisnak mondhatók?
Élni és élni hagyni!
Mindenki jogai addig terjednek ameddig a másik jogát nem korlátozzák!
Mindenki úgy él ahogyan jónak tartja, az állam nem ellenőrzi a polgárokat hogy a magánéletükben mit csinálhatnak, hogyan öltözhetnek, mit tartanak "legális" párkapcsolatnak, mennyi sót tegyen ki az asztalra, stb. stb. stb.
A konzervativizmus álszent baromság ezt ők sem hiszik komolyan, de ha igen akkor fogalmuk sincs mit jelent, úgy mint a divatkereszténység, meg a divatiszlamizmus, stb.
A kommunizmus valóban nem működik, a szociáldemokrácia talán.
Nem maffiakormány kell aki magasan tesz a népre, kirabolja, sőt kiskorúsitja azt, kirabolja a népet, elpusztítja az országot, aztán ehhez még tapsolnak is neki.
Bár igaz hogy ennek a néznek nem kormány kell, hanem disznópásztor a nyájhoz, ezer bizonyítva lett már.
Egyébként ez a bűnszövetkezet csak azért nyerhetett 2010-ben, mert tele volt mindenki a Medgyessy-Gyurcsány-Bajnai torzszülöttel, és már nem emlékeztek az 1998-2002 közötti kormányzásra, aminek a végén alig lehetett eltávolítani ezt a csoportosulást az ország éléről!
2014-re pedig egyrészt bizonyítottan csaltak, (külföldi megfigyelők jelentették is, azt "tudomásul lett véve", másrészt meg előtte 5 percenként úgy változott az alkotmánynak csúfolt tákolmány, ahogy ők gondolták.
Ha ezekre legközelebb hárman szavaznának összesen akkor is meglenne a kétharmad.
A DK, Jobbik, LMP című alakulatokban pedig ennyi volt.
Maximumra pörögtek, ennél több támogatójuk nem lesz soha.
Az MSZP tönkrerakta saját magát. Igen bizonyosan kormányképtelenek, de szerintem a jelenlegi banda is az, sőt ugyanúgy levitézlett. (van egy pozitívum, hogy legalább annyira képes volt megújulni, hogy egyetlen volt miniszterelnök sincs már a soraiban, nem tűnt föl senkinek?, míg a fideszesek Viktor nélkül még klotyóra sem tudnak kimenni).
Ezeknek a magyar "pártoknak" közük nincs a néphez az országhoz, csak saját magukhoz. Azt vannak akik ehhez még lelkesen tapsikálnak is nekik.
Amikor meg van "közvéleménykutatás", akkor 40-ből hárman azt mondják, hogy ok minden, akkor azokat este leadádják a TV-ben, és azt lehet látni, hogy 3-ból 3. Nagyszerű!
(abból egyébként egy kapott egy marék tüzifát, a másik kettő meg disznótorost almapaprikával.)
Ez is "csak" egy vélemény volt, bocs akinek a lelkébe gázoltam volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!