Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Aki nem hódol be a jellenlegi...

Aki nem hódol be a jellenlegi hatalomnak azt bebörtönzik mint L. Lajcsit?

Figyelt kérdés

2016. jan. 28. 13:20
1 2
 1/12 Rubicon87 ***** válasza:
80%
Én tudom rosszul, vagy a Laller tényleg áramot lopott és ezért csukták be?
2016. jan. 28. 13:25
 2/12 anonim ***** válasza:
87%

Az egy rohadt csaló, telhetetlen gazember! Miért kell minden mögé a politikát rakni?

A kérdés meg ostobaság (helyesírás nulla).

2016. jan. 28. 13:28
 3/12 anonim ***** válasza:
63%
Láttátok a Tv2-n vele a riportot? A pofátlanság teteje! Már bocs, de ha engem bebörtönöznének ártatlanul 4 hónapra, akkor nem ilyen ájtatos fejjel mesélném, hogy hányszor is motoztak meg, meg hogy én milyen jó gyerek voltam a börtönbe, hanem üvöltve kérdezném, hogy ez hogy fordulhatott elő?
2016. jan. 28. 13:29
 4/12 anonim ***** válasza:
90%
Nem, de aki 30 millió forint értékben elcsal közüzemi számlákat, azt igen.
2016. jan. 28. 13:36
 5/12 anonim ***** válasza:
88%
Ez egy üres terelés a tag részéről , a kormányt kár belevinni . A formát vesztegetés sikkasztás csalás elkövetése miatt tették kamrába . Ezek tények . A felvételeken árulkodó az önsajnálat , túlzó mimika , a család hiánya jokerként felhozatala a nép előtt . A gyatra próbálkozásai az érzelmekre akarnak hatni . Folyamatosan nyilatkozik , de tuti nem ingyen , ha nem akarná kidumálni a buliját akkor bölcsebb maradna . Együgyű tájékozatlanok ezt benyelik és áldozat lesz a bűnöző , mert hát mindenki elcsórhat milliókat hát istenkém ....
2016. jan. 28. 13:47
 6/12 anonim válasza:
100%

6: Ki tudja.. meglehet.. viszont ha 30 millió 4 hónap előzetest ér, akkor - ha jól számolom - másfél milliárdért 200 hónap dukál, úgyhogy Hagyónak még lenne hátra kb 16 év.. ja, hogy összesen 2 évet kapott felfüggesztve?

Köszönöm, nincs több kérdésem.

2016. jan. 28. 14:14
 7/12 anonim ***** válasza:
13%
Az, hogy börtönbe került, azt jelenti, hogy tényleg nem nagy bűnöző. Az igazi bűnösök Magyarországon nem kapnak börtönbüntetést. Ott van pl.: Bajnai Gordon, aki szintén áramot lopott, de haverok segítségével kimagyarázta magát.
2016. jan. 28. 14:17
 8/12 anonim ***** válasza:
49%

Galambos Lajos = L. Lajcsi

XDDD

2016. jan. 28. 14:33
 9/12 anonim ***** válasza:
Lajcsi sváb, nem cigó.
2016. jan. 28. 15:31
 10/12 anonim ***** válasza:
Ez minden hatalomra jellemző. De az áramlopás nem polgári engedetlenség.
2016. jan. 28. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!