Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mennyire lehet igaz ez a...

Mennyire lehet igaz ez a kormány stratégia? Tényleg képes lenne erre a Fidesz?

Figyelt kérdés

Röviden egy fidesz politikus szerint az egészségügybe szándékosan nem raknak pénzt, hogy ritkítsák a magyar lakosság 60 év feletti részét. Ők kerülnek legtöbbe a TB-nek, nekik kell nyugdíjat fizetni és közöttük a legkevesebb a szavazóik aránya.

Kicsit meredek, de ha a pénzeink elköltését vesszük alapul már nem tűnik annyira hülyeségnek.

2016. jan. 26. 19:15
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

"az egészségügybe szándékosan nem raknak pénzt, hogy ritkítsák a magyar lakosság 60 év feletti részét."

Igen, ez hajszál pontosan így igaz.

2016. jan. 27. 03:46
 12/17 anonim ***** válasza:
Csak az a gond, ha nem raknak az egészségügybe pénzt, azzal mindenki megszívja, nem csak a 60 év felettiek...
2016. jan. 27. 09:54
 13/17 A kérdező kommentje:
Pontosan ezt gondolom én is. A fiatalok konstatálják a helyzetet és még időben lelépnek nehogy itt érje őket a nyugdíjaskor. Tanulmányaikat befejezik és látva a szüleik, nagyszüleik nyomorát elhúznak.
2016. jan. 27. 12:54
 14/17 anonim ***** válasza:
Nem tudom tényleg ez lenne-e a terv, de az eredmény sajnos ez lesz.
2016. jan. 30. 18:49
 15/17 anonim ***** válasza:
Én politikusokról bármit el tudok képzelni,csak jót nem. Ennek ellenére,ezt így,ebben a formában csak annyira tudom elhinni,mint a kurucinfós híreket.
2016. febr. 2. 12:53
 16/17 A kérdező kommentje:
A Fidesz többet ad a kórházaknak, ha amputálják a lábad, mint ha meggyógyítják, hátborzongató ez is.
2016. okt. 19. 19:39
 17/17 anonim ***** válasza:

Ez nem csak a Fidesz idejében van így, de mindig is így volt, és így is lesz. A beteg, öreg ember ellátása, aki nem termel semmit, csak viszi a pénzt nem érdeke senkinek.

Csak egy példa. Anyósomnak mindenféle rákja volt, szétterjedt már minden belső szervére. A csontrákra kapott valami tablettát, ami elég jól kordában tartotta, nem is volt tőle rosszul. De amikor betöltötte a 62. évet, a doki megmondta, hogy sajnos a TB már nem finanszírozza 62 év felett, marad a kemó...

És ez érinti persze a fiatalokat is. De aki beteg, az ne is gyógyuljon meg, hadd hulljon a férgese, mindig is így gondolták.

2016. okt. 22. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!