Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kik nem szívvel hanem inkább...

Kik nem szívvel hanem inkább ésszel szavaznak? Te mivel szavazol?

Figyelt kérdés

Ha lehet indokold meg, hogy elkerüljük a demagógiákat!

Az az, mi a pártodva ami miatt rászavazol?

Ne kezdjük el a többi pártot cikizni, mert az már demagógia!

2010. márc. 28. 10:44
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Marad valami kis párt. Bokros Lajos szakértelme előtt fejet hajtok, illetve az LMP-ről még semmit sem tudni, nem bizonyítottak, de a bizalmamat sem vesztették még el... De talán inkább MDF...

Hozzád is az a kérdésem!

Tudod hogy milyen gazdasági és társadalmi hatásokat idézne elő a Bokros csomag?

2010. márc. 28. 11:30
 12/23 A kérdező kommentje:
Jó lenne ha egy kicsit részletesebben írnátok, mert még nem találkoztam ész érvekkel!
2010. márc. 28. 11:31
 13/23 anonim ***** válasza:
12%
Én ésszel fogok szavazni, vagyis nem szeretném azt, hogy a gyerekeim majd egy nem demokratikus országban, szabadságjogaiktól megfosztva, egy felsőbb elvakult nacionalista hatalom irányítása alatt éljenek.
2010. márc. 28. 11:40
 14/23 A kérdező kommentje:

Én ésszel fogok szavazni, vagyis nem szeretném azt, hogy a gyerekeim majd egy nem demokratikus országban, szabadságjogaiktól megfosztva, egy felsőbb elvakult nacionalista hatalom irányítása alatt éljenek.

Kibontanád egy kicsit hogy mire gondolsz?

Hiszen ennek a kérdésnek két oldala van?

Mi az hogy demokrácia, és mi az hogy nacionalizmus?

Ha valaki nem mond le a NY Eu erkölcsi normái alapján az mi szerinted? Ha minden tekintetben Eu konformok leszünk csak épp a jövedelmünk lesz a 20% a, és nem lévén tőketulajdonuk az a szabadság odáig tart hogy pofázhatunk?

Kifejtenéd?

2010. márc. 28. 11:45
 15/23 anonim ***** válasza:

"A válasz megírásának időpontja: ma 10:52

"

Bokros is csak egy n+1-edik közgazdász. Kb akkora szakértő, mint bárki más aki elvégzi az egyetemet.

2010. márc. 28. 12:17
 16/23 anonim ***** válasza:
53%
Előző vagyok, az emberek azért hiszik Bokrosról, hogy hű de nagy szakember, mert valamelyik banán-köztársaságban is tanult.
2010. márc. 28. 12:18
 17/23 anonim ***** válasza:
53%

Az LMPre nem szavazok, nálam leírták magukat a plakátjukkal amin cigánygyerekeket pátyolgatnak, mintha az SZDSZ-t látnám.Nincs bajom a normális romákkal, de ne mondja nekem senki azt hogy őket hátrány éri,lassan őnekik van a legtöbb joguk. Ha az LMP lenne hatalmon üldöznék őkis ami magyar, a cigányokat meg pátyolgatnák.

Amúgy szívvel, ésszel a Jobbikra szavazok.

2010. márc. 28. 12:23
 18/23 anonim ***** válasza:
Én észzel ugy hogy nem szavazok....
2010. márc. 28. 12:27
 19/23 anonim ***** válasza:
19%

"Ha az LMP lenne hatalmon üldöznék őkis ami magyar, a cigányokat meg pátyolgatnák."

Mivan? Ezek szerint fogalmad sincs az LMP-ről, akik pont azt mondják, hogy egyenlő esélyek kellenek. No diszkrimináció, se negatív, se pozitív.

2010. márc. 28. 12:30
 20/23 anonim ***** válasza:
Szívvel és ésszel: JOBBIK
2010. márc. 28. 13:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!