Mit jelent neked Jobbikosnak lenni?
Bennem felébresztett egy érzést ez a mozgalom, a nemzeti összetartozás érzését. És mint a motorosok közt, itt is vannak jó és rossz emberek. Attól hogy valaki vásárol egy motort, még nem lesz motoros. A szívében kell azzá válnia.
A Jobbik ereje az összetartozásban van. Ez a köteléket senki és semmi nem tépheti szét!
A gond az, hogy sokan támadják a JOBBIK ot. Viszont ha a FIDESZ nem kap csillagos 5-st az elkövetkezendő 4 évre.
Akkor jön a jobbik. mindenesetre én örülnék a jobbiknak ha nyerne, de nem úgy néz ki egyelőre :)
nekem bejön a Jobbik :)
Én bizonyára nagyon fura ember vagyok.
Egyrészt én is érzem azt a bizonyos érzést. A nemzeti összetartozás érzését a magukat magyarnak valló emberekkel. A szavazatomat is a jobbikra fogom leadni. Mégse mondanám magam jobbikosnak.
A "nemzetet", vagy a "magyar embereket" nem csak a jobbik szavazók jelentik. Persze a legtöbbjük nyilván az, de rajtuk kívül még nagyon sokan mások is.
Én személy szerint kételyek közt adom rá a szavazatom. Tudnék pár dolgot mondani, ami nagyon nem tetszik velük kapcsolatban, de még mindig ők a legjobb alternatíva. Ha valaki nem megy el szavazni, vagy más pártban látja a reményt, attól ugyanúgy lehet nemzeti érzelmű.
szimpatikus a kérdező hozzállása. és kultúrált válazok jöttek. :) ez tetszik.
bár nem vagyok párttag, tudom hogy mit jelent a közösséghez tartozás élménye.. az bizony jó érzés. :)
Szeretem a hazámat
nem bűnözök
Megértő vagyok másokkal szemben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!