Szerintetek miért a Jobbikos a fiatalok többsége?
én nem vagyok jobbikos és a baráti társaságom se.
egy egyetemista
Divathullám. Úgyanolyan jellmezes mozgalom mint az emo.
Beöltöznek gárdistának, egyforma polót hordanak, külön zenéjük van, külön koncertjeik, rendezvényeik vannak....
fiatal vagyok, 22 éves, egyetemista.
azért szavazok a jobbikra, mert nem vagyok liberális, füvetszívó, agymosott ember.
mert szeretnék újra büszke lenni arra, hogy magyar vagyok. mert szeretnék megélni a saját hazámban, nem pedig kivándorolni Angliába csicskának a diplomámmal. mert szeretném, ha édesanyám fizetését nem az adóterhek vinnék el. mert szeretnék úgy végigmenni a 8kerben az utcán, h nem attól rettegek, h melyik cigány köt belém, és rabol ki.
ezért szavazok a jobbikra. és azért is, mert mszp-re elvből nem szavazok, a fideszben már nem bízom. egyébként 2006ban rájuk szavaztam.
Mert végre felnőtt egy új hazafias generáció, amely nem kér az idegen érdekek általi elnyomásból.
Sok középkorú és idős ember is jobbikos egyébként, meglepődnél, kedves kérdező.
Tegnap 21:13
Szerintem jól összefoglaltál mindent!!!!
A fiatalok nem érzik,hogy lenne jövőjük,egy olyan országban,ahol az adójukból semmirekellőket etetnek!
És a régi mondás"aki nem dolgozik,ne is egyék" megváltozott:Aki nem dolgozik,az a dolgozók adójából,gyerekcsinálásból simán megél!
Vona történelem tanár,és nem ért a gazdasághoz,de tudnánk termelni 4xennyi jó minőségű élelmiszert mint most,azt el lehetne adni keletre jó áron!
Ehhez nem kell diploma!!! LOGIKA!!!!
03-27 20:36
Te honnan veszed, hogy a jobbik hadjáratot akar indítani a normálisan élő cigányok ellen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!