Miért nem szerveznek a Facebook-on tüntetést legalább aki budapesti és megtehetné a sorkatonaság visszaállítása ellen?
Álj álj ÁLJ!
A sorkatonaság még csak napirendi téma. Kb. olyan szintű mint amikor a halálbüntetés lehetőségeiről tárgyaltak.
Bár tény és való hogy tárgyalnak róla és az is tény hogy a kormány már sok olyat meg mert lépni, amiről senki sem gondolta hogy megteszi. De jelenleg annak az esélye, hogy visszahozzák a sorkatonaságot, kevesebb mint 5%.
Azért, mert nem lesz bevezetve. Sehonnan sem tudnának most előbányászni annyi pénzt, ami elég lenne ehhez, a honvédség költségvetését a többszörösére kéne emelni.
Amúgy meg miért csak Budapesten lehet tüntetni?
A katonaság/sorkatonaság pénzbe kerül. Sok-sok pénzbe.
Azt pedig jobban szeretik elmutyizni, ellopni.
Egyrészt mer szerintem nem is lesz bevezetve.
Másrész az, hogy pár 15 éves kisgyerek itt reklámozza saját gyávaságát az még nem tükrözi a közvéleményt.
"Másrész az, hogy pár 15 éves kisgyerek itt reklámozza saját gyávaságát az még nem tükrözi a közvéleményt."
Nem a gyávaságom reklámozom, mégis mitől kéne félni egy vicchadsereg sorkatonai kiképzésén?
Én azt reklámozom, hogy semmi kedvem sincs az életemből több hónapot, évet kidobni csak azért, hogy az egész kiképzés alatt lőjek puskával összesen 2x10 golyót, azon kívül meg fagyjon ki a p..csám éjjel őrségben és krumplit hámozzak meg felmossak.
Azt a tüntetést is a "netadó" ellen külföldről csinálták.
Emlékszel, ahogy Jóbarát a hátizsákjával vigyorogva menetelt köztük?
Szerintem az ilyen bujtogatások ellen kellene tüntetni.
Kérdező, szégyellheted magad, te is pontosan tudod, hogy semmi sorkatonaság visszaállításról nincsen szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!