Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért hiszi azt mindenkit,...

Miért hiszi azt mindenkit, hogy jön a sorkatonaság?

Figyelt kérdés

Ennyire nem megy a szövegértés, vagy mi van?

Egy bolond, konzervatív tata mond valami hülyeséget, aminek nulla valóságalapja van, erre meg mindenki habzó szájjal ordítja, hogy jön a sorozás. Ugyan ez volt 2 éve, amikor tartottak egy sorozási gyakorlatot. Akkor is mindenki ész nélkül szajkózta, hogy jön a katonaság, holott csak egy próba volt az egész.

Ide nem sorkatonaság kell, hanem néhány alsó tagozatos tanító, aki szövegértést oktat állami pénzből az erre rászorulóknak, a jelen helyzetben sok ember rászorul erre..

2016. jan. 17. 10:58
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Boltbezárás, és a KLIK sem volt nyereséges (és lopni se lehetett)

Én is írtam korábban máshova a gazdasági vonatkozásokat, tisztában vagyok velük.

2016. jan. 17. 12:37
 12/12 anonim ***** válasza:

A helyzet az, hogy Magyarországot nem tudja megvédeni a hadserege egyik nagyhatalomtól sem, még akkor sem, ha sorozott hadserege lenne.

Ma már nem kell hadsereg sem egy ország tönkretételéhez, és bombákat sem kell ledobni. Ez itt a XXI. század, amikor elég betörni a számítógépes hálózatba, és már nincs gáz, nem folynak be az adók, a bankok csődbe mennek, sőt, van ahol áram és víz sincs. Sokkal inkább jó hekkerek kellenek, mint sorkatonaság, ami nem éri meg az árát.

2016. jan. 17. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!