Csak én látom azt, hogy a sorkatonaságot legfőképpen a frusztrált, sikertelen emberek támogatják?
Figyelt kérdés
Ma elég sok kérdés lett kiírva kövér lászló kijelentései miatt, és azt vettem észre, hogy azok, akik ezt az egészet támogatják, írástudatlan, idegbeteg emberek. "B****a meg az összes cs***ka 40 kilós páwa végre megtanulja, hogy mi az a munka" meg hasonlók. Aki ellenérvet mert írni, azt hasonló stílusban lehurrogták. Ezeken az embereken látszódik a "szomszéd tehene dögöljön meg" mentalitás, azaz ha én 8 osztályt végeztem, és a gyárban melózom, akkor rohadjon meg az is, aki egyetemre jár, netán kimenekült külföldre, és próbál valamit kezdeni az életével.2016. jan. 16. 22:44
11/39 anonim válasza:
12/39 anonim válasza:
"A katonai szolgálat mindennél fontosabb a magyar embernek."
Még szerencse. Ezért kell mindenáron kötelezővé is tenni.
13/39 anonim válasza:
Lehet mind a kettő, csak tudják használni a mai technikai dolgokat.
14/39 A kérdező kommentje:
#11 nekem az a véleményem, hogy minden ember úgy öltözködik, ahogy szeretne. Én inkább olyan embereket nem akarok az országban látni, akik a másik életébe bele akarnak szólni. Ha az első két képen azok az emberek jól érzik magukat, és nem ártanak másoknak, akkor mégis mi vele a baj?
2016. jan. 16. 23:07
15/39 anonim válasza:
11-es!
A számból vetted ki a szót!
16/39 anonim válasza:
"Hát döntsétek el ti, hogy kiket szeretnétek az országba... "
Én őket szeretném: [link]
17/39 anonim válasza:
Ezek csak pávulást szeretnének.
19/39 anonim válasza:
20/39 anonim válasza:
Ez teljesen logikus, egy sikeres ember mi a fenének akarna elvonulni fél vagy egy évre egy kvázi börtönbe teljesen fölöslegesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!