Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem veszitek észre ezt Jobbiko...

Bumbi02 kérdése:

Nem veszitek észre ezt Jobbikosok?

Figyelt kérdés

példa: egy mdfes képviselő részegen tántorog az utcán, véleményetek , ien mocskok vannak a parlamentbe stb stb stb, köcsög liberalistazsidóbérenc országlejárató

példa2: egy jobbikos képviselő részegen tántorog az utcán, véleményetek, ök is csak emberek, teljesen normális elöfordul...

(egyik se valós esemény, csak példa mielőtt vki belekötne h mutassak rá mikor tántorgott egyikük is részegen)

másik

szidjátok a többi pártot mig azt se tudjátok azok mit akarnak csinálni, mit igérnek, mig a jobbikot éltetitek de hogy miért nem tudjátok..minap pl néztem videot ameikben az igazságügyminiszter jelölt Gaudi beszél hogyan szerezhetjük vissza az elcsatolt területeket.. hát elég nagy általnosságban beszél.. népszavazással? románok meg pont megszavazzák majd..

miért nem veszitek észre hogy a Jobbik egy ugyanolyan párt mint a többi? csak a Jobbik az érzelmekre alapoz... arra hogy a jelenlegi hibákat felveti és azt mondja na majd én megoldom, egyböl hatott rátok mert napmintnap érzitek ezeket a problémákat... igazából ugyanugy igérget mint a többi párt, még be se került a parlamentbe már kezdödnek a botrányai...h ha oda jut a husosfazékhoz ő se nekünk fogja dobálni a jó falatokat hanem saját magának...

2010. márc. 27. 00:13
1 2 3 4 5
 31/45 A kérdező kommentje:
akkor hol voltak a jogok amikor az az 50 ember felgyujtotta az autokat, ostromolta a székházat, kővel és téglával dobálta a rendöröket? jaaah hogy nekik szabaaad? és ne üssenek vissza? tudod h ha ott lettem vna rendörként, lehet én is összerugdostam vna azt ameiknek addig nagy a szája mig tégla van a kezében és 10en veszik körül... de érdekes hogy akit elkaptak az éppen csak virágot szedett, éppen az mtv székháznál sétáltatta a kutyáját kezében egy téglával.. éppen csak friss levegőt szivot...
2010. márc. 27. 00:40
 32/45 anonim ***** válasza:

" http://www.youtube.com/watch?v=F4rzsMAipPg"

mert fő a kiegyenlített közdelem 30 rendőr üt ver egy embert

mert gonosz terrorista

2010. márc. 27. 00:40
 33/45 anonim ***** válasza:
0%

Egy kicsit nehezen tudtam elolvasni a szöveget a botrányos helyesírás miatt.

Egyébként szinte teljes mértékben igazad van, a Jobbik csak oda akar kerülni a húsosfazékhoz. Azért lássuk be, szép karriert futottak be Krisztináék, egyszercsak EU parlamenti képviselők lettek a semmiből...

Az a baj, nincs más alternatíva, mert én a Fideszre nem szavazok az biztos, az Mszp meg ugye pláne nem játszik.

Marad a Jobbik, minden ügyes-bajos dolgával együtt.

2010. márc. 27. 00:42
 34/45 anonim ***** válasza:

"Egy kicsit nehezen tudtam elolvasni a szöveget a botrányos helyesírás miatt.

Egyébként szinte teljes mértékben igazad van, a Jobbik csak oda akar kerülni a húsosfazékhoz. Azért lássuk be, szép karriert futottak be Krisztináék, egyszercsak EU parlamenti képviselők lettek a semmiből...

Az a baj, nincs más alternatíva, mert én a Fideszre nem szavazok az biztos, az Mszp meg ugye pláne nem játszik.

Marad a Jobbik, minden ügyes-bajos dolgával együtt."

inkább a saját házad táján söprögess

2010. márc. 27. 00:43
 35/45 anonim ***** válasza:
Egyébként az MTV-nek kötelessége lett volna leadni a beszédet, nem pedig seggetnyalni a nemzet ellen. Ha bemondták volna, nem lett volna sem randalírozás, sem rendőri túlkapás, sem kilövött szemek, sem összerugdosott öregemberek, sem sebesült rendőr, a rendőrökkapitánynak nem kelett volna égnie a viperák miatt és még sorolhatnám
2010. márc. 27. 00:43
 36/45 anonim ***** válasza:

"Egyébként szinte teljes mértékben igazad van, a Jobbik csak oda akar kerülni a húsosfazékhoz. "

ja nem mindenki olyan mint az mszp

hiába is akarod rábizonyítani

ez már unalmas

de igazat adok neked ha majd annyiszor lebuknak mint az mszp szdsz

2010. márc. 27. 00:45
 37/45 A kérdező kommentje:

még jó h max 10en vannak és abból is kb 2 ér hozzá az illetőhöz.. bár a videó megin csak annyit mutat h a rendör üt.. azt hogy miért azt már nem...

http://www.youtube.com/watch?v=kX5w6xldQCg

kicsit teljesebb h miér kapták amit kaptak

2010. márc. 27. 00:46
 38/45 anonim ***** válasza:

"Egyébként szinte teljes mértékben igazad van, a Jobbik csak oda akar kerülni a húsosfazékhoz. "

akkor ezzel az erővel az LMP is csak oda kar kerülni vagy a civil mozgalom?

elég béna érveid vannak

2010. márc. 27. 00:46
 39/45 anonim ***** válasza:

na ja Gergényi

http://www.youtube.com/watch?v=7nMfp-wVg5E

ő se tudja mit hazudjon

2010. márc. 27. 00:48
 40/45 anonim ***** válasza:

" http://www.youtube.com/watch?v=S_AvX7Fcwu4'"

hallod Béla üssünk mán' rá még mozog

2010. márc. 27. 00:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!