Nem veszitek észre ezt Jobbikosok?
példa: egy mdfes képviselő részegen tántorog az utcán, véleményetek , ien mocskok vannak a parlamentbe stb stb stb, köcsög liberalistazsidóbérenc országlejárató
példa2: egy jobbikos képviselő részegen tántorog az utcán, véleményetek, ök is csak emberek, teljesen normális elöfordul...
(egyik se valós esemény, csak példa mielőtt vki belekötne h mutassak rá mikor tántorgott egyikük is részegen)
másik
szidjátok a többi pártot mig azt se tudjátok azok mit akarnak csinálni, mit igérnek, mig a jobbikot éltetitek de hogy miért nem tudjátok..minap pl néztem videot ameikben az igazságügyminiszter jelölt Gaudi beszél hogyan szerezhetjük vissza az elcsatolt területeket.. hát elég nagy általnosságban beszél.. népszavazással? románok meg pont megszavazzák majd..
miért nem veszitek észre hogy a Jobbik egy ugyanolyan párt mint a többi? csak a Jobbik az érzelmekre alapoz... arra hogy a jelenlegi hibákat felveti és azt mondja na majd én megoldom, egyböl hatott rátok mert napmintnap érzitek ezeket a problémákat... igazából ugyanugy igérget mint a többi párt, még be se került a parlamentbe már kezdödnek a botrányai...h ha oda jut a husosfazékhoz ő se nekünk fogja dobálni a jó falatokat hanem saját magának...
" http://www.youtube.com/watch?v=F4rzsMAipPg"
mert fő a kiegyenlített közdelem 30 rendőr üt ver egy embert
mert gonosz terrorista
Egy kicsit nehezen tudtam elolvasni a szöveget a botrányos helyesírás miatt.
Egyébként szinte teljes mértékben igazad van, a Jobbik csak oda akar kerülni a húsosfazékhoz. Azért lássuk be, szép karriert futottak be Krisztináék, egyszercsak EU parlamenti képviselők lettek a semmiből...
Az a baj, nincs más alternatíva, mert én a Fideszre nem szavazok az biztos, az Mszp meg ugye pláne nem játszik.
Marad a Jobbik, minden ügyes-bajos dolgával együtt.
"Egy kicsit nehezen tudtam elolvasni a szöveget a botrányos helyesírás miatt.
Egyébként szinte teljes mértékben igazad van, a Jobbik csak oda akar kerülni a húsosfazékhoz. Azért lássuk be, szép karriert futottak be Krisztináék, egyszercsak EU parlamenti képviselők lettek a semmiből...
Az a baj, nincs más alternatíva, mert én a Fideszre nem szavazok az biztos, az Mszp meg ugye pláne nem játszik.
Marad a Jobbik, minden ügyes-bajos dolgával együtt."
inkább a saját házad táján söprögess
"Egyébként szinte teljes mértékben igazad van, a Jobbik csak oda akar kerülni a húsosfazékhoz. "
ja nem mindenki olyan mint az mszp
hiába is akarod rábizonyítani
ez már unalmas
de igazat adok neked ha majd annyiszor lebuknak mint az mszp szdsz
még jó h max 10en vannak és abból is kb 2 ér hozzá az illetőhöz.. bár a videó megin csak annyit mutat h a rendör üt.. azt hogy miért azt már nem...
http://www.youtube.com/watch?v=kX5w6xldQCg
kicsit teljesebb h miér kapták amit kaptak
"Egyébként szinte teljes mértékben igazad van, a Jobbik csak oda akar kerülni a húsosfazékhoz. "
akkor ezzel az erővel az LMP is csak oda kar kerülni vagy a civil mozgalom?
elég béna érveid vannak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!