Nem veszitek észre ezt Jobbikosok?
példa: egy mdfes képviselő részegen tántorog az utcán, véleményetek , ien mocskok vannak a parlamentbe stb stb stb, köcsög liberalistazsidóbérenc országlejárató
példa2: egy jobbikos képviselő részegen tántorog az utcán, véleményetek, ök is csak emberek, teljesen normális elöfordul...
(egyik se valós esemény, csak példa mielőtt vki belekötne h mutassak rá mikor tántorgott egyikük is részegen)
másik
szidjátok a többi pártot mig azt se tudjátok azok mit akarnak csinálni, mit igérnek, mig a jobbikot éltetitek de hogy miért nem tudjátok..minap pl néztem videot ameikben az igazságügyminiszter jelölt Gaudi beszél hogyan szerezhetjük vissza az elcsatolt területeket.. hát elég nagy általnosságban beszél.. népszavazással? románok meg pont megszavazzák majd..
miért nem veszitek észre hogy a Jobbik egy ugyanolyan párt mint a többi? csak a Jobbik az érzelmekre alapoz... arra hogy a jelenlegi hibákat felveti és azt mondja na majd én megoldom, egyböl hatott rátok mert napmintnap érzitek ezeket a problémákat... igazából ugyanugy igérget mint a többi párt, még be se került a parlamentbe már kezdödnek a botrányai...h ha oda jut a husosfazékhoz ő se nekünk fogja dobálni a jó falatokat hanem saját magának...
"én nem mondom hogy a többi párt nem csinál ügyeket, és igen egyelőre nagyobb botrányokat csinálnak mint a Jobbik.. nem tagadom.. de azér ne csak a szálkát a másikban.. gerendát is magunkba...
"
hát igen a Jobbiknak nehéz lesz überelni a BKV cirkuszt
szebb jövőt :)
hát mivel egyelőre még be se került a parlamentbe és kispártnak számit nem is igazán tud mit kezdeni.. de várjátok ki a végét...
igazából meg 25%nál többet nem fog szerezni. vki itt irta h ugyis gyöznek
"ebből itélve azt látom hogy ezzel nem értesz egyet, hogy szedik a jobbik plakátokat.. azzal egyetértesz hogy mszp plakátokat összefirkálnak? azzal egyetértesz hogy sokan olyan gyülésekre, beszédekre mennek el amit letojnak magasból, csak kiabálni mennek el? ..."
a jobbik adott hivatalos utasítást hogy kapírgálák az mszp s plakátokat?
nem hiszem
hova megyünk olyan gyűlésre ahol kiabálunk
lassan nekünk gyűlést se szabad tartani mert a fideszesek kitiltottak Esztergomból
na oda szervez most a Jobbik demonstrációt :)
"igazából meg 25%nál többet nem fog szerezni. vki itt irta h ugyis gyöznek"
ok majd meglátjuk szerintem ne bocsátkozzunk jóslásokba már az EP n se működött
hova megyünk olyan gyűlésre ahol kiabálunk
márc 15. demszky, mszp beszéd.. kaposváron mszp kampánybeszéd... mit keresnek itt h ha nem szeretik? én se szeretem a jobbikot nem is megyek el ezér semmien rendezvényére...
agybaföbe szidnak a Jobbikosok mindenkit, de magukat nem veszik észre... erkölcstant és hittant akarnak... rájuk is fér (szavazókra gondolok itt)
"hát mivel egyelőre még be se került a parlamentbe és kispártnak számit nem is igazán tud mit kezdeni.. de várjátok ki a végét... "
inkább mindenki a saját pártja portáján söprögessen
ne azt mond mi lesz ha... hanem azt hogy mi van most
"márc 15. demszky, mszp beszéd.. kaposváron mszp kampánybeszéd... mit keresnek itt h ha nem szeretik? én se szeretem a jobbikot nem is megyek el ezér semmien rendezvényére..."
hujuj te védet demszkyt
demszkyt mindenki utálja nem csak jobbikosok
pl család egy rész mély fideszes
ök is utálják
mindenki :)
nem demszkyt védem.. csak a magatartással nem értek egyet.. legyen az bármien politikai hátterü személy aki kiabál ien helyeken...
de pl kaposváron konkrétan gárdista volt az illető....
márc 15. demszky,
ez fájt itt belül :(
mszp beszéd.
mszp beszéd hmmm miről is szólt?
kergetik a náci fehér bálnát :D
vajon legyőzik vagy elbuknak?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!