A munka nemesít? Szeretsz dolgozni, mert érzed ezt magadon?
Sokat hallani, hogy a munka nemesít ! Azt is hallani, egyszerre, hogy a magyarok nem szeretnek dolgozni politikusoktól is és azt is, hogy többet dolgozunk mint a nyugatiak és mi dolgos nemzet vagyunk, külföldön is ezért álljuk meg jobban a helyet, mint az ottani nyugati ember.
Te szeretsz dolgozni ? Jókedvel mész munkába, ahol boldog izgalommal várod az új kihívásokat, melyet innovatív készuségeiddel örömmel oldhatsz meg ? Szereted ahogy megizzadsz a mérnöki tervezés örömében vagy a cipó dagasztásban? Szereted a munkát? Érzed ahogy nemesebb emberré formál téged?
Azért nem szeretnek az emberek dolgozni,mert a munkahelyi stressz öli meg őket.
a sok szemét főnök és munkatárs,a teljesítménykényszer,a hibázástól való félelem.
Én szívesebben ellaknék egy lakatlan szigeten,nem szeretem az embereket.
en szeretek dolgozni, bar megizzadni nem szoktam a "mernoki tervezes oromeben" :)
Hogy nemesit-e? Fogalmam sincs. Az biztos hogy nem jo munka nelkul.
Én szeretek dolgozni. A munkámmal semmi bajom, ki tudom benne élni a kreativitásomat, lehet alkotni - tök jó az egész.
Csak a munkahelyemet nem szeretem, mert újabban a munka sokadlagos, inkább folyamatos adminisztrációról, hatalmi harcokról és a munkakerülés újabb, eddig még nem ismert formáinak kifejlesztéséről szól az ott töltött idő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!