Miért tört ki valójába az 1948-as szabadságharc?
Nos olvastam, hogy a 48-as szabadságharc elvileg nem azért tört ki, amit az iskolában tanultunk. Hanem egészen másért. Nem tudom, hogy ez igaz-e ?
Az tankönyvben az szerepel a magyar szabadságharc az emberek szabadságávágyának kifejezőeszköze és az európai aktuálisan kitőrt szabadságharcok szükségszerű láncreakciója. Gyakorlatilag emiatt vagy valami másért robbant ki ? Mi az igazság? Miért ezt tanítják iskolában? Miért nem mondják el az igazat ? Valójában mi az igazság, talán ez ?
"1948-ban is volt szabadságharc? Mit nem mondasz......"
Egy párhuzamos univerzumban :XD
Mi az igazság?
Azért érdekel, hogy mi az igazság ? Nem szeretném a szátokba adni.
Miért tőrt ki a 48-as szabadságharc?
Ahogy minden más szabadságaharcnak, ennek is megvoltak az okai. Elégedetlenség nélkül még a legjobb, Lenin szintű ügynökök sem képesek forradalmat kirobbantani.
A szabadságharcot, kihasználva a magyarok 1000 éves nacionalizmusát(újabb hazugság, hogy a nacionalizmus a franciáktól jött) és függetlenségi vágyát, természetesen a szabadkőmüvesek robbantották ki, élükön az illuminátusokkal.
Később a forradalom az arab tavaszhoz hasonlóan elszabadult és nemzeti szabadságharccá vált.
"Hanem egészen másért. Nem tudom, hogy ez igaz-e ? "
vakon mondom neked hogy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!