Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem köszönitek meg a...

Miért nem köszönitek meg a Fidesznek a migránsellenességét?

Figyelt kérdés

Ha Magyarország fejett hajtott volna az EU giotinjának, azaz elfogadta volna a migránskvótát.

Akkor lehet, hogy itt is nemi erőszakoltak volna a migrik.

A Fidesznek köszönhető, hogy nem volt lehetőségük rá.

Akiket meg külföldön szexuálisan zaklattak, ők meg úgy jártak.Minek kellett migránspártinak lenni?Maguknak köszönhetik.

Nekem is vannak gyerekeim,egy lányom is, de a lelkükre kötöttem, hogy soha ne álljanak szóba közel-keleti, afrikai emberekkel és soha ne vegyenek tőlük semmit.

2016. jan. 11. 18:54
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

"Annyiban nem, csak ezek elkezdenek szaporodni és 5-6 gyereknél kevesebbnél nem állnak meg, a magyar szülések száma 1,3 körül van, tehát átlagosan 1 gyerek van a családokban... Mi lenne ebből mondjuk úgy 40-50 év múlva?"

Fogadjuk el egy pillanatra, hogy tényleg 6 gyereket szül minden egyes migráns nő. Ez persze baromság, Szíriában a TFR 3, nem 6, de tegyük fel hogy mindegyik nigerből jött. Ez maximális esetben fejenként 3, mert 2 emberre 6 gyerek. Vagyis 3000 migráns esetén olyan 9000 gyerek, és mivel minden migráns örök életű, az max 12.000 ember. Hú ha, extrém. A valóságban ez inkább olyan 5000 lenne 3000-ről, hiszen nem vállalnának ennyi gyereket és amúgy sincs a felük nő, ahogy azt szeretitek hangsúlyozni. De még ha nagyon maximumot veszünk mindenre, akkor is elhanyagolható számot kapunk. Ijesztgetés egyes.

2016. jan. 11. 23:28
 22/25 anonim ***** válasza:

"Az a gond ezzel az állítással kedves 1es, hogy pont a másod/harmad generációs bevándorlók akik a legszélsőségesebbek. Szóval ez most így öngól.

"

Akkor ez azt mutatja hogy nem vmi sikeres az integráció.

Akár régiek akár újak nem kellenek a németeknek.

2016. jan. 12. 15:21
 23/25 anonim válasza:
köszönöm Fidesz :D
2016. jan. 12. 22:35
 24/25 anonim ***** válasza:
Ki kérem magamnak! Én megköszöntem!
2016. jan. 13. 19:11
 25/25 anonim ***** válasza:

ezt en sem ertem. gyakorlatilag a kormany barmit tesz/tenne a szerencsetle eletu emberek panaszkodnak miatta ugyis. ha fidesz ha mszp ha barmi. szomoru.

egyik kommentelo irta uj jelllt kell az eddgi osszes leszerepelt. na ilyenek a valasztok!:D

mindegy neki hogy elrabolta az orszagot vagy megmentette, ha o nem lett gazdagabb akkor hulye a kormany.

2016. jan. 14. 10:20
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!