Miért nem köszönitek meg a Fidesznek a migránsellenességét?
Ha Magyarország fejett hajtott volna az EU giotinjának, azaz elfogadta volna a migránskvótát.
Akkor lehet, hogy itt is nemi erőszakoltak volna a migrik.
A Fidesznek köszönhető, hogy nem volt lehetőségük rá.
Akiket meg külföldön szexuálisan zaklattak, ők meg úgy jártak.Minek kellett migránspártinak lenni?Maguknak köszönhetik.
Nekem is vannak gyerekeim,egy lányom is, de a lelkükre kötöttem, hogy soha ne álljanak szóba közel-keleti, afrikai emberekkel és soha ne vegyenek tőlük semmit.
"Tényleges megoldásokról."
És lennének mik azok, mint oly' bölcs felvilágosult?
"És lennének mik azok, mint oly' bölcs felvilágosult?"
A beilleszkedéshez meg kell akadályozni a "párhuzamos társadalmak" kialakulását, vagyis a nagy tömbökben betelepülőket szét kell tördelni, hogy érintkezzenek az európai lakossággal. Nyugatias oktatást kell biztosítani a fiataloknak és a felnőtteknek is. A rendőri jelenlétet meg kell erősíteni. A munkakerülést bátorító segélyeket csökkenteni kell, helyettük a munkavállalást megkönnyíteni. Rövid összefoglaló.
De tudod mi az, ami nem hatékony?
Amit ti csináltok. Attól még, hogy letagadjuk az összes megoldási lehetőséget és leírjuk nagyon sokszor, hogy fúj migránsok semmi nem fog javulni. Szóval hallgatom a ti reális megoldási lehetőségeiteket. Pl. írjuk le még többször, hogy fúj migránsok, attól jobb lesz? Vagy esetleg fogjunk mindent a liberálisokra, és hívjuk őket komcsiknak és zsidóknak? Vagy mi is a nagy jobboldali megoldás? Én értelmes és reális gondolatot még nem hallottam a jobboldalról, csak a hurrogást, hogy fúj migránsok, és ne is próbálkozzunk semmivel, mert fúj migránsok.
14.
A megoldás létezik.Attól, mert te még nem hallottad, az nem a mi hibánk.
Ezek a migránsok nem az Európa részei, ők közel-keletiek vagy afrikaiak.Ezért, ott a helyük.
Oda kell őket telepíteni.
Egész Közel-Keleten, Afrikában nincs polgárháború, vannak stabil, békés országok.
Némelyik úszik az olajbevételben.Na, ez pont jó lenne a migránsoknak, úgyis ezekben a gazdag arab államokban nem dolgoznak a bennszülöttek.
A megoldás onnantól nevezem megoldásnak, amiben benne van az, hogy a migránsok nem telepednek le Európában.
"A beilleszkedéshez meg kell akadályozni a "párhuzamos társadalmak" kialakulását, vagyis a nagy tömbökben betelepülőket szét kell tördelni, hogy érintkezzenek az európai lakossággal. Nyugatias oktatást kell biztosítani a fiataloknak és a felnőtteknek is. A rendőri jelenlétet meg kell erősíteni. A munkakerülést bátorító segélyeket csökkenteni kell, helyettük a munkavállalást megkönnyíteni. Rövid összefoglaló."
És ha nem akarják, hanem inkább mégis inkább "tömbben maradnának"? Akkor?
Egyedül a segélyek csökkentése használható, de a jobbosok is ezt mondogatják pl., szóval igazából semmi lényegest nem írtál a tömény jobboldalazáson kívül az irományod második felében. :)
Mellesleg pl. egy korábban bevándoroltak már európában született leszármazottja is bekattanhat. Nos akkor annyira mégsem garancia, hogy majd tanítod (feltéve ha akarnak), egyebek.
Akkor ésszerűbb megoldás lenne amit a kérdi írt a válaszom megíródása közben, hogy célszerűbb lenne otthon élhetőbb körülményeket teremteni, az sem kerülne többe európának, aztán maradnának ott.
1
Jó lett volna az a 3e 300 ezernek is.
@kérdező
És mégis hogyan veszel rá több millió embert, akik Európába akarnak jönni, hogy ne jöjjenek? Ez lenne az a rész, amit elmondasz, nem az hogy hát ne legyen bevándorlás. Van. Mit csinálunk? Nem arra vagyok kíváncsi, hogy mi véleményed szerint az ideális helyzet.
"És ha nem akarják, hanem inkább mégis inkább "tömbben maradnának"? Akkor? "
Ez nem olyan nehéz. Mi telepítjük be őket. Eleve akit kiengedünk a menekültszállóról, azt nem szabad szélnek ereszteni, hanem valami olyan helyre kell küldeni, ami nem a gettó közepe. Aki meg már ott él, pl. ingyen jó ház máshol annak, aki vállal bizonyos feltételeket. Főleg a fiatalokat célozva. Vannak lehetőségeink bőven, csak akarni kell. Nyilván egy nálam sokkal okosabb ember tudja csak megmondani, hogy melyik bevándorló típus esetén melyik működik a legjobban.
"Egyedül a segélyek csökkentése használható, de a jobbosok is ezt mondogatják"
Nem, a jobbosok azt mondogatják, hogy ne kapjanak semmit, hanem dögöljenek meg. Én azt mondogatom, hogy csökkentsük a segélyt, és helyette a munkavállalást próbáljuk serkenteni.
"szóval igazából semmi lényegest nem írtál a tömény jobboldalazáson kívül az irományod második felében. :) "
Szóval igazából a 6 említett dologból kettőt elintéztél egy fél mondattal, úgyhogy úgysincs megoldás. A tömény jobboldalizás teljesen jogos, napi 100 kérdést és vagy 1000 kommentet írtok ide, amiknek mind annyi a lényege, hogy fúj migránsok, és semmiféle konstruktív tartalom nincs bennük. Vegyétek már észre magatokat. Lehet, hogy a mi megoldásaink nektek nem elég jók, de legalább vannak.
"Mellesleg pl. egy korábban bevándoroltak már európában született leszármazottja is bekattanhat."
Persze, de ez statisztikailag elhanyagolható. Nem a bekattanást akarom megoldani, mert azt soha nem fogjuk. Minden társadalmi rétegből vannak akik bekattannak. Hanem a nagy tömeges problémákat. A bekattanó muszlimokban egyedül az különleges, hogy ott vannak a szélsőséges iszlamisták és befogják őket. Nyilván ez ellen fel kell lépni, szélsőséges mecsetek megfigyelése, fekete fegyverkereskedelem felszámolása, stb. de gondolom ezt nem kell külön leírnom.
"Akkor ésszerűbb megoldás lenne amit a kérdi írt a válaszom megíródása közben, hogy célszerűbb lenne otthon élhetőbb körülményeket teremteni, az sem kerülne többe európának, aztán maradnának ott."
Nem látom emellett kampányolni a jobboldalt. Én támogatom ezt a fajta megoldást is, csak csináljunk már valamit. Igazából nem hiszem, hogy ez megvalósíthatóbb, mint az integráció, de mellette mehet. Már így is öntjük a pénzt Afrikába, és nem lesz sokkal élhetőbb, biztos hogy Európát nem közelíti meg. A Közel-keleten meg folyamatos háborúk vannak, és nincs reális megoldás rájuk.
"Neked mennyi az a potenciális sorozatgyilkos, vagy potenciális agresszív részeg, vagy potenciális pedofil, amit még a gyerekeid közelébe engednél? Soha nem tudhatod egy ismeretlenről, hogy megbízhatsz-e benne. De persze csak a migránsokra vonatkoztatni egy ilyen általános dolgot az sokkal demagógabb, úgyhogy nektek kötelező."
Nekem 0. Neked?
Nem én bizonyítom folyamatosan, hogy nagy többségük képtelen az európai normák szerinti életre, nem én bizonyítom folyamatosan, hogy sokan vannak köztük potenciális (és Párizs óta valódi) terroristák. Ezt mind ők maguk teszik. Persze lehet vakon élni és bízni abban, hogy azért biztosan sokan jó emberek is vannak köztük. De majd ha nem csak ezer kilométerekre lesz velük balhé, hanem a saját vagy hozzátartozód bőrén fogod érezni, hogy mire képesek, akkor is csak azt ismételgesd a megerőszakolt lányodnak, hogy "dehát ők szerencsétlen emberek".
"Tényleg beleszakadt volna az ország háromezer migráns befogadásába."
Annyiban nem, csak ezek elkezdenek szaporodni és 5-6 gyereknél kevesebbnél nem állnak meg, a magyar szülések száma 1,3 körül van, tehát átlagosan 1 gyerek van a családokban... Mi lenne ebből mondjuk úgy 40-50 év múlva?
"Akiket meg külföldön szexuálisan zaklattak, ők meg úgy jártak.Minek kellett migránspártinak lenni?Maguknak köszönhetik."
Nem hiszem, hogy az a lány, akivel erőszakoskodtak, politikailag felelős azért, mert idióták irányítják az országát... Ezt te sem gondolhatod komolyan.
Én meg nem fogok köszönni semmit a kormánypártnak, megválasztották őket (én nem, de a szavazati jogukkal élők többsége igen), tehát innentől kezdve kutya kötelességük azt csinálni, ami az ország javára válik. Ezen nincs mit köszöngetni, ez lenne a dolguk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!