Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek a Fidesz megnyeri...

Sulek Péter kérdése:

Szerintetek a Fidesz megnyeri a következő választásokat? 2/3-as meg lesz? Ti meg vagytok elégedve a kormányzásukkal?

Figyelt kérdés
2016. jan. 10. 04:30
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

"eleve nem értem az idei adócsökkentést sem"

Máskor meg az a baj, ha sok az adó... komolyan, a magyaroknak soha nem jó semmi?

Amúgy megnyeri, a 2/3-ad meglehet egy jó kampánnyal, ha addig nem veti vissza a jelenlegi népszerűségüket valami, vagy ha újra és újra bebizonyosodik, hogy jól járt el a menekültügyben Orbán. És egyébként elégedett vagyok. Nem maradéktalanul, vannak felháborító dolgaik, de elégedett. Jobban él a családom 2010 óta, pedig nem vagyok se fizetett kormányügynök, se OV rokona.

2016. jan. 10. 14:54
 22/26 anonim ***** válasza:

Előző vagyok! Ha lassan elkezdenének jobban foglalkozni az egészségüggyel és az oktatással, és 2018-ra érzékelhető lenne egy bizonyos javulás, akkor pláne meg lesz a 2/3-ad

Most hogy a foci rendben van (xddddddd) illendő lenne a fent említett 2-vel is kezdeni valamit

2016. jan. 10. 16:20
 23/26 anonim ***** válasza:
90%
Meg nyeri . Nem biztos hogy meg lesz a kétharmad. Nem minden tetszik de inkább vagyok elégedett mint nem. Szilveszterünk nyugodt volt hála nekik.
2016. jan. 10. 18:12
 24/26 anonim ***** válasza:

"Jelen helyzetben indokoltnak érzem az egy számjegyű jövedelemadót."

Meg lehet csinálni, csak akkor az így kieső bevételt pótolni kell például tulajdonadók pl. ingatlan vagy gépkocsi vagy épp ÁFA formájában, de mondom az is egy röhej, hogy miközben deficites az államháztartás meg érdemben alig csökkent valamit az államadósság GDP arányosan, aközben már adót csökkentenek, na nem baj majd szépen jön a következő gazdasági válság meg megint kénytelenek leszünk IMF hitelt fölvenni.

2016. jan. 10. 19:02
 25/26 anonim ***** válasza:

Utálom a Fideszt, de...

1) Jelenleg nincs alternatívája.

2) Amióta kicsit megnyugodtak, stabil lett a kormányzás. Kiszámítható a költségvetés, megszűntek az ad-hoc adóztatások, a gazdaság is éledezik, hozzák a konzervatív értékeket, amiket én is támogatok. A migránskérdést is relatíve jól kezelték.

Ettől függetlenül egy nulla, ezt a teljesítményt nem volt nagy kunszt elérni. Lopnak, belepofáznak mindenbe.

De hangsúlyozom, nincs komolyan vehető alternatíva. Ha a Jobbik kicsit csiszol még magán, akkor talán ők, de messze van az még. A baloldal jelenleg duplanulla.

2016. jan. 11. 13:43
 26/26 anonim ***** válasza:

Nagyon Böszme Feri; miért Mengele? (Csak nem értem.)

Különben, ha sikerül a tengerentúli ellenzéket kivédeni, akkor igen. De azok 16-ra kormányváltást várnak.

Még a kétharmad is meglehet, a kormányzásban okosan dolgoznak. Hogy mennyi igaz a vádakból, rágalmakból, azt nem tudom.

Én sokszor gondolom előre, hogy mit kéne csinálniuk és hogyan, szerintem jól kormányoznak. Amiket határozatlanságnak, előkészítetlenségnek értékel az ellenzék, én azt pont hogy a helyzethez, az előadódó újabb figyelembeveendő szempontoknak megfelelő kompromisszumnak, pozitívumnak értékelem.

2016. febr. 8. 22:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!