Szerintem megnyeri. 2/3-ad nem biztos, hogy meglesz. Elégedett vagyok a Fidesz kormánnyal.
2016. jan. 10. 06:47
2/26 A kérdező kommentje:
Miért vagy elégedett a Fidesz Kormánnyal :)
2016. jan. 10. 07:14
3/26 A kérdező kommentje:
? csak kérdezem mi tetszik benne
2016. jan. 10. 07:15
4/26 anonim válasza:
Nem vagyok elégedett vele.Rablók tolvajok.Lehet kissé elfogult vagyok de devizahitelem van.Az ahogy ezt rendeztèk meg a migrâcsbalhèt mutatja hogy semmi jóra nem szâmíthatunk tőlük.
De valóban.Sajnos nyerni fognak.Ha nem,az csak azèrt lesz mert Langley-ben elegük lesz a lavìrozâsból amit a fidesz művel Moszkva-Brüsszel között.
Akkor aztàn jönnek majd az ukràn zsoldosok+a migràcsok finomabbik része.
Ki tudja talàn kellene is valami ebbe a fo@stengerbe.
2016. jan. 10. 08:21
5/26 anonim válasza:
Hogy nyerné már meg?
2016. jan. 10. 08:25
6/26 anonim válasza:
Mivel néhány napja azt írták itt a GYK-n, hogy a tudatlanok írják, hogy nincs alternatívája a Fidesznek, így azt kérném, hogy vázold fel a Fidesz alternatíváit 5-6 mondatban. :)
2016. jan. 10. 08:59
7/26 anonim válasza:
Vesszen a süllyesztőbe a FIDESZ!!!
2016. jan. 10. 09:17
8/26 anonim válasza:
Megnyeri. Nem lesz meg. Nem vagyok.
2016. jan. 10. 09:59
9/26 anonim válasza:
Ki az a szűkült látókörű, agymosott Fidesz rajongó, aki lenullázott? :D
Fogadni merek, egy normális érvet nem tud felhozni ami a Fidesz mellett szólna xD
Mert hogy a baloldal mellett nem tudok pozitív érveket felhozni, az biztos, de hogy a Fidesz tovább folytatja a rombolást, amit az MSZP csinált, az már biztos :D
2016. jan. 10. 10:28
10/26 anonim válasza:
Ha nem történik valami rendkívüli dolog addig, akkor megnyeri. Ha utolsó évükben visszaadnak valamennyit abból, amit az előző években elvettek, akkor a 2/3 is meglehet. Nem vagyok elégedett a kormányzásukkal, bár az MSZP-nél még mindig jobbak, de az nem nagy kunszt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!