Szerintetek a Fidesz megnyeri a következő választásokat? 2/3-as meg lesz? Ti meg vagytok elégedve a kormányzásukkal?
Elárulnád nekem, mivel jobb a FIDESZ az MSZP-nél???
Az MSZP nem volt egy nagyon fäsza párt, az biztos, aláírom, de miért jobb a Fidesz???
A dislike nem azért ment, mert nem volt hasznos a válaszod, hanem mert sajnos továbbra is meg fogja a Fidesz nyerni a választásokat. :S
Azért ment a dislike...
Mindig is lesz olyan programja, terve Orbánnak, amivel a szavazókat megvezeti, de nem csak az itthoni, hanem a külhoni magyarokra való tekintettel is mondom.
Megnyerik.
Nincs kire leváltani őket.
Igen, megfogja nyerni, de nem lesz meg a 2/3-ad.
Nagy atlagba megvagyok elegedve a kormanyzassal, pedig van mit kritizalni boven.
A lenyeg az, hogy szerintem nincs altarnativaja.
Vagy valaki tud, az irja le.
Én lépten-nyomon szidom a csutfalvi mengelét, de ha továbbra is csökkentik az SzJA-t, mondjuk 2018-ig egy számjegyűre, akkor kapnak egy X-et.
Libernyákokra értelmes ember nem szavaz, a Jobbik gazdasági programja eléggé szoci, balra húznak, és a multiellenességük sem feltétlenül pozitívum.
" de ha továbbra is csökkentik az SzJA-t, mondjuk 2018-ig egy számjegyűre, akkor kapnak egy X-et."
Az ÁFA meg menjen föl 30%-ra? Mert akkor lennénk nagyjából egyensúlyban.
Egyébként eleve nem értem az idei adócsökkentést sem néhány éve még az államdaósság ellen harcoltunk most meg, mikor kivételesen lenne is miből gyorsítani a törlesztést most meg adótcsökkentenek, ami gazdasági növekedés az elműlt években volt, az abból például idén befolyó plusz jövedelmeket szépen kidobják az ablakon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!