És tulajdonképpen miféle összefüggés van a 88 és a HH között? Ezt fejtsd már ki bővebben, mert fel nem foghatom.
Ha a számmisztikára gondolsz, ami egy marhaság, és arra, hogy a H az abc 8. betűje - Qurva soviniszta egy számmisztika, ami kizárólag az angol abc betűit veszi figyelembe - mert a magyar abc-ben a 8. betű a "DZS" (gyengébbek kedvéért)... Ha pedig ennyire otthon vagy a témában, akkor menj tovább, fejtsd tovább a 88-at, és fejtsd ki a 7-es tulajdonságait, mert az a releváns. (8+8=16; 1+6=7)
És azt tudtad-e, hogy amikor Vona Gábor született, akkor a nap a Marssal épp szembenállt és a Jupiter rossz fényszögben kvadrált a Plutóval...? Ebből mit hozol ki?
Mennyé' te a rákba!
2010. márc. 26. 03:58
12/22 anonim válasza:
Tuti, hogy direkt csinálták... Egy-két oldaltörés, vagy betűméret módosítás, és máris nem 88 lenne, hanem 89, v. 90. Ez DIREKT így van. Azt már csak ők tudják hogy miért. Meg ha annyira nem fontos, akkor miért mindig így hivatkoznak rá, hogy a jobbik 88 olvalas programja. Mért nem csak azt mondják, h. a jobbik programja. Jóval tuti van valami jelentése.
2010. márc. 26. 08:30
13/22 anonim válasza:
Persze,sőt Vona már növeszti a bajuszát és keresi a következő feleégét Barna Éva néven.
2010. márc. 26. 09:22
14/22 anonim válasza:
igen, bár először 666 akart lenni, de az túl hosszúnak bizonyult
2010. márc. 26. 09:35
15/22 anonim válasza:
A jobbik programjáról én nagyon hosszasan tudnám neked sorolni a problémákat, de az hogy 88 oldal, konkrétan nem más, mint egy peches véletlen. Nem vagyok jó véleménnyel a szellemi képességükről, de mivel a pártjuk jó részére nem "nácik" hanem elkeseredett emberek szavaznak, a "náci" szimbolika többet árthat, mint használ.
2010. márc. 26. 09:41
16/22 anonim válasza:
Az SZDSZ-é ezek szerint 69 oldalas?:-))))
2010. márc. 26. 10:43
17/22 anonim válasza:
Ha 14oldalas lenne vagy 28 abba is belekötnétek?:D Ez már az az eset, mikor a nyuszika egyik nap azért kapot pofot mert volt rajta sapka, másnap meg azért mert nem volt rajta sapka :D:D:D Már tényleg nem tudjátok milyen baromságot találjatok ki, hogy beleköthessetek a Jobbikba :D
2010. márc. 26. 11:23
18/22 anonim válasza:
Egy ismerősünk a családjával egy panelház 88. száma alatt lakik...te jó isten! Egy egész lakótömbnyi rasszista!!!! :D
2010. márc. 26. 13:10
19/22 anonim válasza:
A kínaiak az olimpiát 2008. 08. 08. án 8óra 8perckor nyitották meg! Ők az abszolút nácik??? NEVETSÉGES, SZÁNALMAS
2010. márc. 26. 14:01
20/22 anonim válasza:
Na ne. 88-as születésű vagyok. Akkor tuti egyenes ági leszármazottja vagyok Hitlernek? Na holnaptól növesztem a bajuszom. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!