Szerintetek mi lenne, ha a jobbik nyerné a választásokat?
"Szerintem a cigányság úgyanúgy lopna,csal,ölne,rabolna ! "
Nocsak... Eddig a baloldaliak szerintem nem volt cigánybűnözés. Érdekes :)
Igen és mint ahogy reagálni szoktak erre a többi kérdésben idézném:
Újabb balos öngól. xD
Aznap leesne a piros hó.
Bővebben: a Jobbik a lakosság nagy részének teljesen elfogadhatatlan párt, mivel félelemkeltő egy félkatonai alakulat, a nem igazán baloldali bíróság által betiltott Magyar Gárda masírozása. Emiatt a Jobbik nem is számíthat győzelemre, csak arra, hogy a naív szavazók elhiszik, hogy győzhet. Ezzel lehet hogy összeszed még 1-2%-ot, de ettől még nem fogja tudni beváltani az ígéreteit.
Valaki írta itt egy hasonló kérdés kapcsán, hogy a Jobbik majd olyan törvényjavaslatokat ad be, amit szégyen lenne a többségnek elutasítania.
A törvényjavaslatokat egy 50% feletti Fidesz többség akár betűről betűre átírhatja elfogadás előtt, így az már nem igazán Jobbikos javaslat lenne, csak nevében, ha mégis elfogadják.
Gyűlnek a válaszok :)
23:03-nak.
"félelemkeltő egy félkatonai alakulat" Én soha nem tettem semmi törvénytelen dolgot, de én a rendőröktől félek! Amit látok a tüntetéseken, hogy azok a rendőrök nemcsak parancsot teljesítenek, de élvezik ha túlzásba viszik a feltartóztatást. Ezt mindenképpen meg kellene állítani, hisz a magyar rendőr (akinek ugyanúgy jobb lenne a változás) üti a másik magyart! Nem hinném, hogy a Jobbik bárkit bántana aki nem szolgált rá.
Kérdező,
A rendőrségről. Természetesen ők a mindenkori hatalmat védik, de nem egy konkét pártot, hanem magát a meglévő többpártrendszeres jó-rossz, olyan-amilyen magyar demokráciát. Ha a Fidesz lenne hatalmon és szélsőbalos tüntetők gyújtogatnának, nem sürgetnél kemény rendőri fellépést?
A magyar társadalom szerintem túlságosan komolyan veszi a belpolitikát, ami egy nagy show. A politikusok ígérgetnek, ők már csak ilyenek, de a választókon múlik, hogy vérre menően komolyan veszik ezt, vagy kinevetik az egész cirkuszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!