Ha a Jobbik nyerné 4 év múlva a választásokat, akkor átváltoztatná a nemzeti trikolor zászlónkat árpád sávos zászlóra?
Figyelt kérdés
2010. szept. 26. 13:03
2/21 anonim válasza:
Még ha akarnák, se tudnák, ugyanis kétharmados többség kellene hozzá, az pedig esélytelen, hogy meglegyen nekik.
3/21 anonim válasza:
Igen, és nemzeti ünneppé nyilvánítaná szeptember 11-ét, az örök magyar-arab barátság napját.
5/21 anonim válasza:
Biztos nem. De azért annak örülnék ha a zászlóban benne lenne a címer.
6/21 anonim válasza:
Nem hinném, a legtöbb magyar ember kötődik a jelenlegi zászlóhoz. Szerintem csak a magyar címert rakatnák rá a zászló közepére, ha lenne rá hatalmuk.
7/21 anonim válasza:
A címert én is támogatom, sőt ha már lúd legyen kövér alapon, nem a mostani címert, hanem ezt:
Szerintem méltó emléke lenne az ország ezer évének, és a határontúliakkkal is erősítené a kapcsolatot.
8/21 anonim válasza:
Ja és hozzáteszem, nem vagyok jobbikos, csak szeretem ezt az országot.
9/21 anonim válasza:
"Szerintem méltó emléke lenne az ország ezer évének, és a határontúliakkkal is erősítené a kapcsolatot."
Sőt, még Magyarországot is kiutálnák a világból. Ügyes vagy.
10/21 anonim válasza:
Azért akármennyire fáj egyeseknek a Trianon előtti Magyarországban gondolkodom (minimum) mint még sokan Magyarországon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!