Ha a Jobbik nyerné 4 év múlva a választásokat, akkor átváltoztatná a nemzeti trikolor zászlónkat árpád sávos zászlóra?
17:29
Én csupán reálisan gondolkodok, neked meg antimagyar zsidó a nénikéd.
Július 4 én Vona Gábor az erzsébet téren nyilatkozta ki hogy a címert tennék a trikolor közepére.
Szeptember 11 pedig nem a magyar arab barátság napja hanem annak az évfordulója amikor az 1940.08.31-én megszületett második bécsi döntés értelmében vitéz Nagybányai Horty Miklós kormányzó a Magyar Királyi Honvédség élén bevonult Kolozsvárra visszafoglalva azt a románoktól.
„Ha a Jobbik nyerné 4 év múlva a választásokat, akkor átváltoztatná a nemzeti trikolor zászlónkat árpád sávos zászlóra?”
Nem, nincs is tervbe véve, és tudtommal nem is volt semmilyen erre utaló kijelentés.
"Az arab-magyar barátságot gazdasági alapon tekintik."
Kis naiv. Nekik még az ördög is a barátjuk, ha az utálja a zsidókat.
A válasz írója 48%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:41
Neked hogy van pofád - elnézést a kifejezésért - leócsárolni az összes arabot? Álljon meg a menet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!