Budapestiek! Elmennétek az olimpiai népszavazásra, ha lesz? Ha igen, mire szavaznátok?
Figyelt kérdés
2016. jan. 5. 22:20
11/15 anonim válasza:
Ez az egész olimpia hiszti megint csak arra jó, hogy az emberek mással foglalkozzanak.
Tudom, hogy hülyeség, de csak annak kellene szavaznia, aki adót is fizet, hiszen nyilván neki kell majd azt az iszonyatos költséget kitermelnie, amibe ez az egész cirkusz kerül.
12/15 anonim válasza:
Csakis ellene. Egy mezei hétfő reggel nem lehet normálisan közlekedni. El sem tudom képzelni, mi lenne itt egy olimpia alatt. Pénzügyileg biztos, hogy bukta lenne, hiszen ha valamilyen csoda folytán nyereséges lenne a dolog, akkor a hasznot a csókosok úgyis lenyúlják, de valószínűbb egy olyan forgatókönyv, hogy az eleve ráfizetéses buliból még ki-ki ellopja a magáét.
Nem beszélve a terror veszélyről...
Nem hiányzik ez nekünk, én úgy gondolom.
13/15 anonim válasza:
Ellene. Még lerohad alattunk a 3-as metró (amit hitelből fognak felújítani, tehát Olimpiára lenne pénz de erre nem, csak hitel?!), még a busz a 30 éves Ikarus, még a Nyugati beázik, még a legtöbb fővárosi kórház rettentő állapotban van, addig nem szavazom meg az Olimpiát!
14/15 anonim válasza:
Ellene. Többek között azért, mert mind ismerünk egy szép, déli, és nem olyan távoli európai országot akik félig-meddig ebbe buktak bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!