Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit lehet mondani azokra az...

Mit lehet mondani azokra az emberekre, akik magyar létükre megtagadják a magyarságukat?

Figyelt kérdés

Antimagyarok? Esetleg hazaárulók?

(Amúgy jó lenne, ha az összes ilyen mentalitású ember elhagyná az országunkat, és csak azok lennének itt, akik szeretnének is tenni valamit Magyarország felvirágzásáért.

2016. jan. 3. 23:51
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Az antimagyar számomra az aki szidja a magyarokat, nem az aki csak azt mondja, hogy minden ember egyenlő etnikai/népi hovatartozástól függetlenül.

Hazaáruló pedig az aki, készakarva árt az adott országnak, úgy, hogy a fő célja is ez.

Tehát ha valaki csak a jobb élet reményében költözik más országra azért hibáztatni nem lehet, mert nem az volt ezzel a szándéka, hogy " márpedig most csakazértis kimegyek " hanem mert szeretne jobban élni, családjának jobb életkörülményeket.

2016. jan. 4. 03:39
 12/24 anonim ***** válasza:

Ők egy szentségtelen átok az úgynevezett Főgonosztól.

[link]

2016. jan. 4. 06:13
 13/24 Andizsuzsi ***** válasza:
30%
Konkrétan mit értesz az alatt, hogy megtagadja a magyarságát?
2016. jan. 4. 07:06
 14/24 anonim ***** válasza:
63%

Nem szaladgálnak minden áldott nap árpádsávos zászlóval és nem éltetik a Turulmadarat meg a keresztyén Napistent, akinek Orbán Viktor Miniszter Elnök Úr a földi manifesztációja.

2016. jan. 4. 07:56
 15/24 A kérdező kommentje:

"Azért nem ártana. Mert a ti elmétek veszélyesen zavaros."

Mi az, hogy a "ti elmétek veszélyesen zavaros"?

Ki az a "ti"?

A szónak a nyelvtani jelentéséből indultam ki, ha ezen tovább kell ragozni valamit, akkor veled van a baj.

Antimagyar = magyarellenes = rágalmazza a nemzetet, gyűlöli az országot, és igen, idetartozik az is, aki lemondd az állampolgárságáról, és aki mindenféle alkalmat megragad, hogy Magyarországot negatív színben tüntesse fel és lehúzza.

2016. jan. 4. 10:17
 16/24 A kérdező kommentje:

07:56:

Akikről te beszélsz azok a fanatikus nacionalisták. Lényegében azokat is ugyanaz a motor hajtja, mint az antimagyarokat, csak ők meg a ló másik végére esnek.

2016. jan. 4. 10:19
 17/24 Andizsuzsi ***** válasza:
42%

"csak ők meg a ló másik végére esnek"

Másik oldalára, ha már magyarkodunk.

Én mondjuk nem ismerek olyan embert, aki magyarnak születve gyalázta volna a magyar nemzetet. Te igen, kérdező? Csak mert a kérdésből úgy tűnik, mintha tömegesen lennének.

2016. jan. 4. 10:57
 18/24 anonim ***** válasza:
0%
A hozzad hasonlok fejeben mar a kritika is egyenlo a ragalmazassal, ugyhogy titeket siman ignoralni kell.
2016. jan. 4. 11:43
 19/24 A kérdező kommentje:

A hozzád hasonlók miatt pedig előző, pedig már lassan azt is szégyellni kell, ha valaki kitesz egy kokárdát egy nemzeti ünnepen. :D

Nem a kritika ellen szóltam amúgy, de mindegy.

Andizsuzsi: Ez egy létező jelenség. Ha nem így lenne, akkor nem tettem volna fel a kérdést. Ha akarsz találkozni ilyen emberekkel tömegesen, akkor érdemes figyeld a válogatott mérkőzések körüli eseményeket. Az kiváló táptalaj nekik, szinte vonzza őket. A kiigazítást meg köszi, de nem magyarkodtam.

2016. jan. 4. 14:51
 20/24 Andizsuzsi ***** válasza:
Most végképp nem értelek. A futballmeccseken a huligánok szidják a magyar nemzetet? Én nem nézek magyar focit, siralmasnak találom. Ettől függetlenül nyilván látom a hírekben, hogy mit művelnek. De nem látom az összefüggést a kérdésed és a huligánok között.
2016. jan. 4. 15:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!