Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért szidják az oroszokat...

Miért szidják az oroszokat meg a kommunizmust a hitel miatt mikor most is fullon vagyunk hitellel csak épp nincs látatja?

Figyelt kérdés

Régen gyárak, lakótelepek, vasútvonalak, utak épültek, most meg van egy szaros játszótér, aztán két évig arra veri magát az EU, hogy most aztán húú de jó nekünk...

Eü, utak, vasút állapota a béka segge alatt van.

2016. jan. 3. 18:59
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
0%
A kommunizmusban nem volt szükségünk hitelre.
2016. jan. 3. 19:07
 2/17 anonim ***** válasza:
7%
Mert az oroszok és a kommunizmusuk nélkül most közvetlenül Ausztria mögött lennénk fejlettségben.
2016. jan. 3. 19:09
 3/17 anonim ***** válasza:
85%

Az EU-nak úgy a jó, ha mi olcsók vagyunk nekik.

pl: Nem is szóltak egy szót sem Orbán közmunkás programjához, hogy a létminimum alatt "dolgoztat" embereket ami az EU-n belül törvénytelen, de leszarták, nehogy még több segélyt kelljen fizetniük. De ez csak egy példa.

Arra viszont pont jók vagyunk, hogy előállítsuk magyar bérért a nyugati termékeket és visszavásároljuk tőlük 4-5ször annyiért.

4/17 anonim ***** válasza:
94%
Én sem értettem soha. Adósság ugyanúgy most is van, csak ráadásként felvásárolhatja mindenféle jött-ment a magyar ipart és földeket.
 5/17 anonim ***** válasza:
91%

Jobberek nem szidják, hanem istenítik. És ugyebár többségben vannak nem is kicsit jelenleg Magyarországon.

Kicsit megfordult ez a világ az utóbbi 20-30 éveben, a jobb oldaliak a kommunizmust szeretnék, a balosok meg kapitalisták... ez van :)

2016. jan. 3. 19:20
 6/17 anonim ***** válasza:
inkább az utóbbi 10-15 évben!
2016. jan. 3. 19:21
 7/17 anonim ***** válasza:

Én már elég rég jobbos vagyok, meglep, hogy állítólag istenítem a kommunizmust...

Viszonylagos jólét volt az, és az is hitelekből. És nem is volt fenntartható gazdaságilag.

Ez tetszett, hogy utak épültek. Hol? Gyöngyösig sem tartott az M3 - as, alig volt autópálya, országúton járt mindenki, keletről - nyugat felé csak a pesti hidakon át, nem volt M0, ha Bécsbe mentél, keresztül Győrön és így tovább.

2016. jan. 3. 19:24
 8/17 anonim ***** válasza:
márpedig én akárhány jobbert ismerek mind isteníti az oroszokat, meg a kommunizmust. Én sem értem hogy miért. Ezért is nem vagyok jobber :)
2016. jan. 3. 19:26
 9/17 A kérdező kommentje:

Nem autópályára gondoltam, hanem sima útra.

Meg nem is a pesti utakra, hanem lent vidéken sok földút akkor lett leaszfaltozva.

Amúgy valóban vicc, hogy baloldal kapitalizmust akar, a jobbosok meg komcsik felé húznak.

Ezt a fenntartható dumát meg felejtsük már el, most is hitelből élünk meg segélyből.

Nem akarok állást foglalni, hogy mikor volt jobb, de nem értem ezt, hogy most is ugyan ez van, aztán...

2016. jan. 3. 19:30
 10/17 anonim ***** válasza:
0%

"Viszonylagos jólét volt az, és az is hitelekből. És nem is volt fenntartható gazdaságilag. "

Mért hazudol?

2016. jan. 3. 19:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!