Miért ilyen ellenszenves sok ember Szaniszló Ferenccel?
Aki nem tudná az ő műsora a Világpanoráma.
Nekem szimpatikus, mert lerántja a leplet a háttérhatalomról és őszintén beszél annak cselekedeiről, terveiről, nem megalkuvó ezt becsülöm benne.
Vajon mi lehet a problémája vele sok embernek?
Azok ellenszenveznek vele, akik tipikus mai tömegbirkák, az egész nyomorult kis életük annyiból áll, hogy nappal meló, este Maunikasó, sörike, pizza, veszekedés az asszonyal, és kész. Akik azzal a pár magányos agysejtjükkel el se tudnák képzelni (ha akarnák se) hogy a háttérben micsoda gazdasági és pénzügyi összefonódások vannak a pénzpiaci nagymogulok, és a konzorciumok között.
Jellemzően akik lehülyézik meg elmebetegnek tartják, fel se fogják, miről beszél, mert nem is tudják. Ezek a közönséges töppedt agyú birkadroidok azt képzelik, annyi a világ, amennyit a Híradó meg a zsindex megmutat, a háttérhatalommal meg úgy vannak, mint az egyszeri parasztbácsi a zsiráffal..."ilyen állat márpedig nincs!"
Ugyanaz a szint, amikor a 13. századi ember meg volt róla győződve, hogy a pestist démonok terjesztik, és levegőnél nehezebb test sohase repülhet. Egyszerűen agyilag zoknik, kár nekik magyarázni, mert úgyse fogják fel, csak mantrázzák tovább, hogy a Szaniszló márpedig hülye, háttérhatalom nincs, nem is lesz, és punktum, ők fotelből megmondják a frankót :D
Szánalmas butabirkák ezek, nincs ezen mit szépíteni, már a Biblia is megmondta, hogy a tudatlanság áldás...
Ja, és én is lepontoztam a baromságokat amiket írtak.
Jújújújújú!!! Most látom csak,errefelé divat a cenzúra? :DDD aki nem a mi lózungjainkat fújja azt feljelengetjük :DDD Istenem, kicsit se szánalmas :DDDD
Sajna-bajna feljelentgetéssel vitát még senki nem nyert. Maximum egy kis időt. Az idő, pedig, mint tudjuk, végtelen.
Better luck next time, loser.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!