Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért ilyen ellenszenves sok...

Miért ilyen ellenszenves sok ember Szaniszló Ferenccel?

Figyelt kérdés

Aki nem tudná az ő műsora a Világpanoráma.

Nekem szimpatikus, mert lerántja a leplet a háttérhatalomról és őszintén beszél annak cselekedeiről, terveiről, nem megalkuvó ezt becsülöm benne.

Vajon mi lehet a problémája vele sok embernek?

2016. jan. 3. 16:11
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
67%

Egyébként mond mindenfélét, ha nem jön össze valamelyik jóslata, akkor kijelenti , hogy a zsi... khm globális pénzügyi háttérhatalom azzal próbálkozott, hogy ____, de nem sikerült, ezért most azzal próbálkozik, hogy ____

Így gyakorlatilag sosem téved. Okos ember.

2016. jan. 3. 17:22
 12/21 anonim ***** válasza:
66%
Mert Szaniszló egy elmebeteg, ráadásul a veszélyes fajtából.
2016. jan. 3. 17:57
 13/21 anonim ***** válasza:
64%
Szaniszlo Ferenc nagytudasu,tajekozott ember.Tisztelem a tudasat.Igen, mar a kiralyi mtv Panorama musorat is vezette. Hol is megy ez a musor? Az ECHO tv-n.Ki az Echo tv tulajdonosa? A Milliardos nagyvallalkozo-SZeles Gabor.Mibol lett Sz. G. ilyen gazdag? ..elmondhatna ezt is Szaniszlo ur
2016. jan. 5. 22:00
 14/21 anonim ***** válasza:

"Miért ilyen ellenszenves sok ember Szaniszló Ferenccel?"

Attól függ. Lehet, hogy antiszociális vagy, és azért ellenszenves olyan sok ember neked Szaniszlóval, bár akkor nem értem, hogy miért dicséred a munkásságát. :) Persze lehet, hogy nem ezt akartad írni, csak a HAARP-ot rád állították a melegcigányzsidószabadkőművesek (erről kérdezd meg őt, biztos megerősíti).

Magam nevében nyilatkozva annyit mondhatok, hogy Szaniszló műsorának két értéke van: hogy negatív példaként a rengeteg hibáját elemezzék a hallgatók, és aki ilyesmin tud nevetni, annak legyen min nevetni. Hogy ő rosszindulatból csinálja, vagy komolyan elhiszi a saját dumáját, azt nem tudom. Máig sem világos, hogy akkor most rakéta vagy a HAARP (mert természetesen az mindenre képes, csak "úgy kell beállítani") okozta a vörösisap-ktasztrófát.

Mindenesetre nekem nem jön be a köszönése, az előadásmodora, a hiteltelensége... Pár műsorát láttam, de megviselt, és nem az igazság, hanem a hülyeség fájt. Annyi elég is volt, nem vagyok mazochista, gondolom, pár év alatt nem is változott semmit se.

2016. jan. 16. 19:54
 15/21 anonim ***** válasza:

beleneztem legujabb Jan 15iikei musoraba, hat ilyen nem lat az ember minden nap !

Amikor 9.09 nel Helmut Kohl es Gorbacsov titkos, jelkepes kezfogasarol beszelt, meg birtam egy ideig, de amikor

13.03 nal az ITT ceg nevet ugy ejtette ki hogy "ájtitit " akkor kesz lettem.

Fantasztikus egy manus, ilyet nem sokszor lat az ember.

Na, " ájtitit " mindenkinek.

2016. jan. 18. 02:52
 16/21 anonim ***** válasza:

"A HAARP-ot azóta hivatalosan is elismerték"

A HAARP létezését senki sem vitatta, én legalábbis nem. Csak azt vontam kétségbe, hogy arra alkalmas és alkalmazható, valamint alkalmazzák, amiről Szaniszló beszél.

Beszélt ő már tudatmódosító hatásáról, és időjárás változtatójáról, földrengéscsináló hatásáról stb.

Simán el tudom képzelni, hogy szerinte még időutazásra is használják! :D

2018. aug. 27. 13:04
 17/21 anonim ***** válasza:
8%

Vitát nem úgy kell nyerni, hogy töröltetjük a nemtetsző válaszokat :DDDDD Az nekem is megy.

A háttérhatalom továbbra is létező dolog, pont attól "háttér" hogy egyikük se fog előlépni a kezeit tördelve, hogy igen, ezt és ezt mi csináltuk...

Lehetne civilizált módon is társalogni a témáról, ha az egyik oldal (na vajon melyik) nem csinálna viccet a dologból, és személyes kétely alapján nem írna baromságokat..."majd az űrzsidó gyíkemberek jól lekemtréleznek! IKSZDÉ!"

A konteók közül legalább már volt olyan, ami igazat mondott. A politikusok közül erre kemény 0 darab ember képes.

2018. aug. 27. 15:16
 18/21 anonim ***** válasza:

Nézd, a hozzászólást töröltetni azzal az indokkal, hogy "nem tetszik", nem lehet. A moderátornak van mérlegelési jogköre és törlési lehetősége arra, hogy a jelentett hozzászólás valóban sérti-e a az oldal szabályzatát, vagy sem. Tetszett volna betartani a szabályzatot, és személyeskedés helyett érdemben válaszolni, ahogy te is számonkéred. :)

Hogy hozzád méltóan reflektáljak vitában előnyt szerezni nem úgy kell, hogy személyeskedsz, sértegetsz, hanem tényekkel, érvekkel stb.

Az, hogy mindenkit lepontoztál,aki nem a szád íze szerint válaszolt, ahogy a törölt hozzászólásodban szisztematikusan és büszkén emlegetted, nem helyénvaló, de ez mellékes, csak téged minősít. Ennek fényében különösen nevetséges megsértődni a szabályzatot sértő hozzászólás jelentésén.

A pontozást egyébként aszerint kellene alkalmazni, hogy "hasznos-e a válasz" vagy "nem hasznos a válasz" vagy "félig hasznos a válasz". Tehát nem az a kérdés, hogy egyet értesz-e a válasszal, vagy sem, hanem az, hogy a válasz a kérdés szempontjából hasznos volt-e vagy sem.

A kérdés pedig arra irányult, hogy miért ellenszenves sok embernek Szaniszló. Aki erre válaszolt, és megírt, hogy neki miért ellenszenves, vagy úgy általában miért ellenszenves sok embernek, annak a válasza hasznos.

Ellenben a Szaniszló-rajongók Szaniszlót éltető, vagy a Szaniszlóval ellenszenvezőket sértegető, illetve a conteót bizonygató hozzászólások NEM hasznosak, mivel nem viszi közelebb a kérdezőt ahhoz, hogy releváns választ kapjon.

Ennyi az OFF, Következik az ON.

Szaniszló rendszeresen hiteltelen, összevissza zagyvaságokat és ellentmondásokat beszél. A vörösiszap katasztrófának kiváltó körülményének is már mondta a HAARP-ot és mondott rakétát is. Nem tudom, hogy van-e még a műsora, de ha lenne, simán el tudnám képzelni, hogy még idomított vakondokkal is jönne, amikkel a Tudodkik feltúratják a gátat.

Nem kell a szkeptikusoknak nevetségessé tenni a conteókat, elintézik azokat a conteóbarát conteógyártók.

Tudod, amikor egymásnak ellentmondásos elméleteket gyártanak, és mondanak. Különösen nevetséges az, amikor ezt egy személy teszi, és önmagát cáfolja éppoly meggyőződéses arccal, amivel korábban mondta a másik hihetetlen állítását. Ilyenkor még egy olyan conteót sem lehet gyártani, hogy a conteógyártók soraiba beférkőztek a háttérhatalom ügynökei hiteltelen conteókat gyártani és terjeszteni, hogy az összes conteót egyetemlegesen elhiteltelenítsék.

Amennyiben így lenne, Szaniszló - bármilyen megdöbbentő - nyilvánvalóan háttérhatalom-ügynök lenne, de legalábbis az annak érdekeit szolgálja. Most nem térek ki arra, hogy van-e vagy nincs háttérhatalom.

Mindenesetre tök fölösleges foglalkozni vele: ha van úgysem tudunk tenni ellene semmit, ha nincs, akkor meg miért riogassuk magunkat és másokat mumusokkal.

Persze ha van háttérhatalom, és te tudsz megoldási javaslattal előállni, amivel a háttérhatalom hatalmát megtörheted, és visszaadhatod, az előtérhatalomnak - ha az hasznosabb, és nem csak megtartod magadnak, mint new-háttérhatalomnak, :) akkor esetleg lenne miről beszélni.

De előbb hatástanulmányt kellene végezni, hogy a háttérhatalommal jobb-e vagy rosszabb, fenntarthatóbb, vagy kevésbé fenntarthatóbb az emberiség létezése, rövid közép és hosszútávon, valamint ugyanez háttérhatalom nélkül hogy is lenne. Tehát eleve hasznos-e a megdöntés az emberiség szempontjából, vagy sem.

Kérdés az is, hogy kinek az érdeke, és miért az, hogy egy rakás conteón kattogjanak az emberek!

Az nyilvánvaló, hogy bizonyítaniuk nem kell semmit, egyfajta sci-fi az egész, csak kelendőbb, és nagyon jól meg lehet élni belőle. Szaniszlónak pl. biztos nincs panaszra oka.

2018. aug. 28. 08:56
 19/21 anonim ***** válasza:

" Tetszett volna betartani a szabályzatot, és személyeskedés helyett érdemben válaszolni, ahogy te is számonkéred. :)"

Kit sértegettem? Senkit. Valakinek nem egyezett a világnézetével a válaszom, és furkósbotra hivatkozva akart érvelni. Sajna ez nékem is megy...

"Az, hogy mindenkit lepontoztál,aki nem a szád íze szerint válaszolt, ahogy a törölt hozzászólásodban szisztematikusan és büszkén emlegetted, nem helyénvaló, de ez mellékes, csak téged minősít."

Mit kéne adnom olyan válaszokra, hogy "a Szaniszló egy elmebeteg, aki meg olvassa őt az egy kretén". Nekik szabad személyeskedni, kötekedni? Állatfarmosdit játszunk, ők a még egyenlőbbek?

Minden normális fórumon tiltják a trollokat, itt még támogatják is őket.

"A pontozást egyébként aszerint kellene alkalmazni, hogy "hasznos-e a válasz" vagy "nem hasznos a válasz" vagy "félig hasznos a válasz". Tehát nem az a kérdés, hogy egyet értesz-e a válasszal, vagy sem, hanem az, hogy a válasz a kérdés szempontjából hasznos volt-e vagy sem."

Az említett válaszokban találsz BÁRMI hasznosat?

Miért nem cáfolják meg Szaniszlót, ha szerintük hülyeségeket mond? Jaaa hogynemtudják? Marad a szalmabábozás, az "űrzsidó gyíkemberek lekemtrélezik a hárpot XDDDDDDDDDDDDDD" meg a többi, Ezotériába illő baromság.

"Szaniszló rendszeresen hiteltelen, összevissza zagyvaságokat és ellentmondásokat beszél."

Nem írtam egy szóval se, hogy minden szavát elhiszem. Azt írtam, van igazság abban,amit mond. De ez ugyanúgy igaz Drábikra vagy Bogárra is. Persze mióta Bogár befeküdt a Fityisznek, azóta mégtöbben utálják, csakis politikai alapon.

"Mindenesetre tök fölösleges foglalkozni vele: ha van úgysem tudunk tenni ellene semmit, ha nincs, akkor meg miért riogassuk magunkat és másokat mumusokkal."

Hát így, hogy mindenki legyint egyet, és elintézi annyival, hogy űrzsídó gyíkemberek kemtréleznek, vagy maximum annyival, hogy "úgyse tudunk tenni ellene semmit", akkor tényleg nem fog változni semmi.

Tudod a háttérhatalom miért van háttérben? Mert FOSNAK. Miféle esélyeik lennének X millió ember ellen?

"Persze ha van háttérhatalom, és te tudsz megoldási javaslattal előállni, amivel a háttérhatalom hatalmát megtörheted, és visszaadhatod, az előtérhatalomnak - ha az hasznosabb, és nem csak megtartod magadnak, mint new-háttérhatalomnak, :) akkor esetleg lenne miről beszélni."

Volna rá megoldás, csak tudod az a baj, hogy a becsületes, adófizető kisembereket kivéve ez senkinek nem érdeke, a kéz-kezet-mos elve miatt.

"Tehát eleve hasznos-e a megdöntés az emberiség szempontjából, vagy sem."

Tudsz csak 1 hasznos dolgot is mondani, ami indokolná a háttérhatalom létezését? Csak EGYET, kérlek!

"Kérdés az is, hogy kinek az érdeke, és miért az, hogy egy rakás conteón kattogjanak az emberek!"

Valóban, ez kinek volna érdeke? Lehet mégse érdekből teszik?

"Az nyilvánvaló, hogy bizonyítaniuk nem kell semmit, egyfajta sci-fi az egész, csak kelendőbb, és nagyon jól meg lehet élni belőle. Szaniszlónak pl. biztos nincs panaszra oka."

Amíg itt tartunk, hogy "az űrzsídó gyíkemberek kemtréleznek XDDDDD" addig fölösleges bármiféle bizonyítékot írni. Számtalan alkalommal megtörtént már, és minden alkalommal ugyanazt a buta birkabégetés volt a válasz.

2018. aug. 28. 15:17
 20/21 anonim ***** válasza:

Ja és még tudod, kik nagyon érdekeltek? Meglepődsz!

A pszichiáterek, gyógyszercégek!

A konteóra ugyanis a leginkább az üldözési mániások nyitottak, a konteóra nyitott emberek meg sokkal hajlamosabbak a depresszióra, és az üldözési mániára (öngerjesztő folyamat. Így ezek az emberek egy idő után orvosi és gyakran gyógyszeres kezelésre szorulnak.

Pénz, pénz, pénz. Meg persze politikai hatalom. Sokan vannak, akik nyilvánvalóan hasznot szereznek ebből a vallásból.

Az igen depresszióra, meg nem tudom mire taszít arra hajlamos embert, hogy hatalmas veszéllyel riogatnak, aztán ő meg tök tehetetlen. Mindenhol rémeket lát, mindenben ellenséget lát - kivéve akik osztják az elméletet - tele vannak félelemmel, görccsel stb. és tehetetlenek. Egyből belekapaszkodnak az első magát apaképnek adó politikusba, nem érdekli őket, hogy még a gatyájukat is lelopja róluk, sőt még tapsolnak is hozzá, és ha valaki erre rávilágít, azt még megverni is képesek.

2018. aug. 29. 23:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!