A holokauszton viccelődő, nevető, azt megkérdőjelező fiatalok (16-20 évesek) felnőtt korukban is ilyenek lesznek?
"A kérdező kommentje:
Nem diszkriminálok. Most nagyot tévedtél. Véleményem szerinte a kommunizmus bűne pl. jóval nagyobb..."
most nem a kommunizmusról van szó.
viszont csak a zsidó holokauszttal foglalkozol, ez pedig diszkrimináció. nem csak zsidók haltak ott meg, hanem vagy 2x annyi más származású ember is. (hivatalosan)
ÉN NEM ÖLTEM MEG EGY ZSIDÓT SE, és senki mást se.
Holokauszt ügyben teljesen vétlen vagyok, ahogy Magyarországon mindenki más is. Egész évben az megy,hogy szégyellnünk kell magunkat, holott semmi közünk hozzá. De ha már annyira akarják, hogy köztudatba legyen hát akkor ezt is fogadják el. Egy olyan ember amely a saját gyászát pénzre váltja, az nem érdemel mást mint gúnyt és megvetést.
Véleményszabadság van, ezért még ideírom: aki azt mondja, hogy az ilyen emberek majd irtani fogják a zsidókat felnött korukban, az egy idióta.
" racionálisabb a megítélésben"
Az a fiatal aki semmit nem tud egy történelmi tényről és letagadja az nem racionális hanem hülye! Hülyének nézi az idősebbeket mintha azok nem tudnák azt se hogy mi történt mit éltek át.Egy húszéves épeszű aki kijelenti hogy az amit elődei átéltek 60 évvel ezelött nem is történt meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!