Az ország felnőtt lakosságának 10% mikor éri már el a GYIK-en a kérdéseivel ezt az arányt?
mikor ellentmondok "a pártnak", akkor jön a sok, zsidóbérenccigánymagyarellenesgyökérorbánjugend vagyok.
ezért nem szeretem a jobbikot.
pedig, pártfüggetlen magyar ember vagyok.
miről szeretnél beszélgetni? tisztában vagy vele, h a fidesznek nincs programja. gondolom azzal nem, hogy ezeknek az ígéreteknek a betartása kb lehetetlen feladat, teljesen ellentmondó dolgok vannak benne (munkanélküliség csökkentése - inflációcsökkentés; adócsökkentés+semmi további megszorítás - 0%os költségvetési hiány, stb)
de ha nagyon szeretnél beszélgetni mondd meg, hogy mi az a konkrét igéret, amiért a fideszre szavaztál.
ui: nem állítottalak be se nemzetellenesnek, se mocskosfideszesnek se semmi ilyesminek, cserébe kérem, h ne legyek se komcsi se jobbiknyik se semmi ilyesmi. kösz
A Fidesz ködöt szurkál, és vizet gereblyél.
Senkinek fogalma nincs hogy mit akar.
Ami biztos, hogy a nemzetközi nagytőke hathatósan vezérli, és hogy nem a szakértelem hanem a lehetőségek hiányoznak.
De akkor miről is beszélhetünk?
Nem vagyok Jobbikos, sőt egyik párt szimpatizánsa sem.
Az utóbbi időkben elolvastam néhány kérdést-és feleletet. (Nem mindegyiket ).Azt állapítottam meg,hogy nemcsak a Jobbikosok elvakultak,és nem tudnak vitázni,hanem a Fideszesek is ugyanolyanok.Te sem vagy különb,kedves kérdező.
Nem lehet aktuál politikáról beszélgetni olyannal,aki feltétlenül hisz egyetlen pártban.
Te azt állítod ( Orbánt majmolva),hogy történelmi pillanatok előtt állunk. Ez igaz. A rendszerváltás után 20 évvel eljutottunk újra az egypárt rendszerhez és a diktatúra lehetőségéhez.A különbség,hogy a Kádár-rendszerben az egyszerű emberek jól éltek,nem volt ennyi millimos és gazdag,mint most. A Fidesz uralma alatt pedig a gazdagok még gazdagabbak lesznek, az ország kétharmada pedig egyre szegényebb.
Én ezt nem nevezném örvendetes történelmi fordulatnak. A többi párt csak azért lesz a Parlamentben,hogy megmaradjon a demokrácia látszata,de a tiltakozáson kívül semmit nem tudnak majd tenni Orbán hatalmi-mániájával szemben.
Pedig erősen baloldali beállítottságú lehettél, ha csak megszorításokban tudsz gondolkodni.
Amúgy elárulom, hogy a bürokrácia, és úgy általában a pirossak kifüstölése forint milliárdokat fognak felszabadítani a költségvetésben. És nem, nem fogják ezeket a helyeket Fideszesekkel feltölteni, mert Ők nincsenek annyian. Nem véletlenül mondja ezt Orbán, ne aggódj. De mind1, hagyjuk is.
Sajnos ez nem az az oldal, ahol értelmesen el lehetne beszélgetni... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!