Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az ország felnőtt lakosságának...

Az ország felnőtt lakosságának 10% mikor éri már el a GYIK-en a kérdéseivel ezt az arányt?

Figyelt kérdés
Szeretnék végre ténylegesen az aktuál politikáról olvasni, beszélgetni, de a Jobbikosok még mindig kampányolnak, nem bírnak váltani... Azokat a köröket meg tekintsük lefutottnak, hogy el akarom zavarni a Jobbikosokat, meg antidemokratikus vagyok, meg stb... És igen, hülye barom, elvakult Fideszes vagyok, és tudom, hogy "nincs programjuk" sem, tudom, tudom, tudom... Az ország történelmi pillanatok előtt áll. Inkább erről kellene beszélgetni. Ezért érdekel, hogy mikor hívja vissza a Jobbik a provokátorait. (húúú, mit kapok ezért :D)
2010. ápr. 28. 21:21
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
44%
Akkor vonjunk párhuzamot a fidesznyikek és a bigott messiásvárók között.Van köztük különbség?
2010. ápr. 28. 21:29
 2/17 A kérdező kommentje:
Ez most a kérdésemre volt válasz? :-o Bocs, barom Fideszes vagyok, nem erősségem az értő olvasás.
2010. ápr. 28. 21:30
 3/17 anonim ***** válasza:
18%

mikor ellentmondok "a pártnak", akkor jön a sok, zsidóbérenccigánymagyarellenesgyökérorbánjugend vagyok.

ezért nem szeretem a jobbikot.

pedig, pártfüggetlen magyar ember vagyok.

2010. ápr. 28. 21:31
 4/17 anonim ***** válasza:

miről szeretnél beszélgetni? tisztában vagy vele, h a fidesznek nincs programja. gondolom azzal nem, hogy ezeknek az ígéreteknek a betartása kb lehetetlen feladat, teljesen ellentmondó dolgok vannak benne (munkanélküliség csökkentése - inflációcsökkentés; adócsökkentés+semmi további megszorítás - 0%os költségvetési hiány, stb)

de ha nagyon szeretnél beszélgetni mondd meg, hogy mi az a konkrét igéret, amiért a fideszre szavaztál.

ui: nem állítottalak be se nemzetellenesnek, se mocskosfideszesnek se semmi ilyesminek, cserébe kérem, h ne legyek se komcsi se jobbiknyik se semmi ilyesmi. kösz

2010. ápr. 28. 21:33
 5/17 anonim ***** válasza:
71-es most nem akarok kötekedni, de a jobbik is ugyanezeket hangoztatja, amiket te leírtál.
2010. ápr. 28. 21:36
 6/17 anonim ***** válasza:

A Fidesz ködöt szurkál, és vizet gereblyél.

Senkinek fogalma nincs hogy mit akar.

Ami biztos, hogy a nemzetközi nagytőke hathatósan vezérli, és hogy nem a szakértelem hanem a lehetőségek hiányoznak.

De akkor miről is beszélhetünk?

2010. ápr. 28. 21:37
 7/17 anonim ***** válasza:
6%

Nem vagyok Jobbikos, sőt egyik párt szimpatizánsa sem.

Az utóbbi időkben elolvastam néhány kérdést-és feleletet. (Nem mindegyiket ).Azt állapítottam meg,hogy nemcsak a Jobbikosok elvakultak,és nem tudnak vitázni,hanem a Fideszesek is ugyanolyanok.Te sem vagy különb,kedves kérdező.

Nem lehet aktuál politikáról beszélgetni olyannal,aki feltétlenül hisz egyetlen pártban.

Te azt állítod ( Orbánt majmolva),hogy történelmi pillanatok előtt állunk. Ez igaz. A rendszerváltás után 20 évvel eljutottunk újra az egypárt rendszerhez és a diktatúra lehetőségéhez.A különbség,hogy a Kádár-rendszerben az egyszerű emberek jól éltek,nem volt ennyi millimos és gazdag,mint most. A Fidesz uralma alatt pedig a gazdagok még gazdagabbak lesznek, az ország kétharmada pedig egyre szegényebb.

Én ezt nem nevezném örvendetes történelmi fordulatnak. A többi párt csak azért lesz a Parlamentben,hogy megmaradjon a demokrácia látszata,de a tiltakozáson kívül semmit nem tudnak majd tenni Orbán hatalmi-mániájával szemben.

2010. ápr. 28. 21:37
 8/17 A kérdező kommentje:

Pedig erősen baloldali beállítottságú lehettél, ha csak megszorításokban tudsz gondolkodni.

Amúgy elárulom, hogy a bürokrácia, és úgy általában a pirossak kifüstölése forint milliárdokat fognak felszabadítani a költségvetésben. És nem, nem fogják ezeket a helyeket Fideszesekkel feltölteni, mert Ők nincsenek annyian. Nem véletlenül mondja ezt Orbán, ne aggódj. De mind1, hagyjuk is.

Sajnos ez nem az az oldal, ahol értelmesen el lehetne beszélgetni... :(

2010. ápr. 28. 21:39
 9/17 A kérdező kommentje:
21:37 Ahhoz képest gyönyörűen elmondtad, amiket a Jobbikos szimpatizánsok betéve, unalomig ismételgetnek... :)
2010. ápr. 28. 21:41
 10/17 anonim ***** válasza:
39%os! nem jobbikos vagyok, hanem közgazdász.. csak azokat a pontokat emeltem ki, amikhez értek, és azért, mert úgy vélem, hogy ezekkel tudok más szakirányú embereknek új dolgot mondani.. pl infláció vs munkanélküliség problémája. Az emberek 95%a nem tekinti a kettőt ellentétesnek..
2010. ápr. 28. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!