Az ország felnőtt lakosságának 10% mikor éri már el a GYIK-en a kérdéseivel ezt az arányt?
Akkor fogja elérni, ha a többi párt szimpatizánsai nem tesznek fel provokáló kérdéseket/kijelentéseket irányunkban. Mert amíg jön a Jobbiknyikozás meg a nácizás, addig úgyis megy majd a zsideszezés is. (Ezt normális emberként mondtam, nem kívánom szítani az ellentéteket, s én is belátom hogy van itt néhány barom. Viszont sajnos mindkét oldalról. Mert ha az egyik abbahagyná, akkor a másik egy idő után megunná és leállna. De úgy látom hogy ezt sokan még mindig nem látják be, s ilyenkor jönnek a jobbiknyikozások és a zsidózások.)
Egy Jobbikos
Egyébként a Jobbik a legviccesebb párt a világon. Egyik nap azok a kérdések mennek, hogy a Fidesz nekilát a Jobbik programjának, stb... Másik nap meg nem csinál semmit a Fidesz, felvásárolta a nagytőke, stb...
Váltásban írogattok, vagy itt mindenki skizofrén, vagy hogy van ez? Jó lenne már közös álláspontra jutni ez ügyben :)
Teljesen egyetértek veled. Gyakorlatilag értelmes, aktuális kérdést, ami ténylegesen mélyebben foglalkozik a politikával nem lehet olvasni. Arról nem beszélve, hogy az ide írogatók néha mennyire nem értenek az egészhez. Néhánynál sokkal fiatalabb vagyok, (elmúltam már 18) és megdöbbent, hogy iszonyatosan sötétségben vannak, mintha szándékosan csuknák be a szemüket. Én Fideszes vagyok, nincs gondom a Jobbikkal, mint párttal, a szavazó utáltatták meg velem. Ha itt is beleolvasol a kommentekbe, láthatod, hogy a többségüknek halvány fogalma sincs a politikáról, mi miért történik, hogyan működik stb. Soha nem tanultam politológiát, egészségügyis vagyok, de én úgy gondoltam, hogy ez alap dolog, ha már van választójoga az embernek, akkor tudja mire használja, ennek ellenére tessék.
A Jobbikosok itt gyakorlatilag maguk ellen kampányoltak, a környezetemben is (pedig nagyon sok emberrel találkozom) rengetegen mondták, hogy a Jobbikkal nincs gondjuk, de némely Jobbik szavazó miatt soha nem szavaznának erre a pártra, teljes mértékben meg tudom érteni.
Persze tisztelet a kivételnek, aki ért is a dologhoz és logikus elgondolások vezették rá, hogy hová X-eljen, tud rendesen politizálni, naprakész és még sorolhatnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!