Akik nem szeretik Morvai Krisztinát, azoknak soha nem tűnt fel hogy soha nem maga miatt emeli fel a hangját, hanem mindig másokért, sokszor értetek is?
http://www.youtube.com/watch?v=LLMHwYfYg_4&feature=player_em..
Én nagyon szégyellem magam miatta mint magyar. Különösen amiatt amit EU képviselöként müvel. Mindig ég a pofám amikor a felszólalásait hallom, és elég megnézni a többi képviselö szánakozó arckifejezését hogy lássam, hogy nem csak nekem nem tetszik a stílusa.
És itt ezen a videón mi a bajod vele?
http://www.youtube.com/watch?v=LLMHwYfYg_4&feature=player_em..
Vagy egyszerűbb általánosítani?
Ezen a videón elöször is nem az EP-ben beszél. Tehát mást hozol fel ellenpéldának, mint amit mondtam. De még az sem igaz, hogy az EP-ben is mindig hülyeségeket mond, csak gyakran. Szerintem egyszer is sok. Például egy tisztességes pártnak Morvait legkésöbb a budaházys felszólalása után haza kellett volna zavarnia.
Másrészröl viszont itt arról beszél, hogy aggódik amiatt, hogy az izraeli kémrepülök belezavarhattak a magyar elektronikus választási rendszerbe. Nem beteges kicsit a paranoiája? Lefogadom, hogy az összes zsidó a térdét csapkodva röhög rajta. Köszönöm Morvainak, hogy ismét beégette a hazámat.
Az pedig csak a hab a tortán, hogy amikor jobbikosok törték fel a választási iroda honlapját, akkor csak vigyorgott mint a tejbetök, mert az az ö érdeküket szolgálta. Ha tisztességes jogász lenne, akkor azt is el kellett volna ítélnie, de mivel semmivel sem jobb a többi csirkefogó politikusnál, ezért eszébe sem jutott megtenni.
"soha nem maga miatt emeli fel a hangját, hanem mindig másokért"
Kérdező, te olyan naiv vagy, hogy az már nekem fáj. Melyik bolygóról jöttél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!