Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akik nem szeretik Morvai...

Akik nem szeretik Morvai Krisztinát, azoknak soha nem tűnt fel hogy soha nem maga miatt emeli fel a hangját, hanem mindig másokért, sokszor értetek is?

Figyelt kérdés
2010. márc. 25. 12:18
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

http://www.youtube.com/watch?v=LLMHwYfYg_4&feature=player_em..

Én nagyon szégyellem magam miatta mint magyar. Különösen amiatt amit EU képviselöként müvel. Mindig ég a pofám amikor a felszólalásait hallom, és elég megnézni a többi képviselö szánakozó arckifejezését hogy lássam, hogy nem csak nekem nem tetszik a stílusa.

És itt ezen a videón mi a bajod vele?

http://www.youtube.com/watch?v=LLMHwYfYg_4&feature=player_em..

Vagy egyszerűbb általánosítani?

2010. márc. 25. 13:06
 12/17 anonim ***** válasza:
83%
Persze , hogy mások miatt emeli fel a hangját. Nem úgy mint a legtöbb politikus. Engem egy dolog zavar, az, hogy folyton vigyorog, ha kell ha nem. Arról leszokhatna. Egy Jobbikos.
2010. márc. 25. 13:15
 13/17 anonim ***** válasza:
26%

Ezen a videón elöször is nem az EP-ben beszél. Tehát mást hozol fel ellenpéldának, mint amit mondtam. De még az sem igaz, hogy az EP-ben is mindig hülyeségeket mond, csak gyakran. Szerintem egyszer is sok. Például egy tisztességes pártnak Morvait legkésöbb a budaházys felszólalása után haza kellett volna zavarnia.

Másrészröl viszont itt arról beszél, hogy aggódik amiatt, hogy az izraeli kémrepülök belezavarhattak a magyar elektronikus választási rendszerbe. Nem beteges kicsit a paranoiája? Lefogadom, hogy az összes zsidó a térdét csapkodva röhög rajta. Köszönöm Morvainak, hogy ismét beégette a hazámat.

Az pedig csak a hab a tortán, hogy amikor jobbikosok törték fel a választási iroda honlapját, akkor csak vigyorgott mint a tejbetök, mert az az ö érdeküket szolgálta. Ha tisztességes jogász lenne, akkor azt is el kellett volna ítélnie, de mivel semmivel sem jobb a többi csirkefogó politikusnál, ezért eszébe sem jutott megtenni.

2010. márc. 25. 14:40
 14/17 anonim ***** válasza:
28%

"soha nem maga miatt emeli fel a hangját, hanem mindig másokért"

Kérdező, te olyan naiv vagy, hogy az már nekem fáj. Melyik bolygóról jöttél?

2010. márc. 25. 14:41
 15/17 anonim ***** válasza:
34%
Értem biztos nem. Amikor a """""""""Civil""""""""" jogász bizottság elnöke volt akkor is a bűnözőkért emelte fel a hangját, bizony emlékezzetek csak. Ja várjál nem is bűnözők voltak hanem hősök mert felgyújtották az mtv-t.
2010. márc. 25. 15:32
 16/17 anonim ***** válasza:
73%
Nem tűnt fel hogy soha nem maga miatt emeli fel a hangját, hanem mindig másokért,mert ezért kapja a k@urva nagy pénzt?
2010. márc. 25. 16:42
 17/17 anonim válasza:
Az, hogy szerintem egyáltalán nem valami iszonyatosan elítélendő dolog az hogyha van egy emberi jogi aktivista aki anno magát liberálisként definiálta és feminista és meleg jogokért harcolt MAJD MIUTÁN AZ ORSZÁGÁBAN HIHETETLEN DOLGOK TÖRTÉNTEK - ÖNMAGÁTÓL rájött, hogy most nem is ezért kell kiállni, hanem a szólásszabadságért és a gyülekezési szabadságért és azokért az emberekért akiket meghurcolnak azért mert gyakorolni kívánják ezeket az alapjogaikat. Nem tudom, hogy ez miért ennyire hihetetlen.........
2010. nov. 7. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!