Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akik nem szeretik Morvai...

Akik nem szeretik Morvai Krisztinát, azoknak soha nem tűnt fel hogy soha nem maga miatt emeli fel a hangját, hanem mindig másokért, sokszor értetek is?

Figyelt kérdés
2010. márc. 25. 12:18
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
76%

Én nem szeretem a stílusát, de való igaz amit írsz, mindig odamondja, és mindig az emberekért szólal fel.

Szebb jövőt!

2010. márc. 25. 12:20
 2/17 A kérdező kommentje:
A MAGYAR EMBEREKÉRT !
2010. márc. 25. 12:25
 3/17 anonim ***** válasza:
27%
amit mond az OK, de ahogy mondja az már nem
2010. márc. 25. 12:41
 4/17 anonim ***** válasza:
11%

Igen?

És amikor amikor azért ordibált az utcán, mert kerékbilincset tettek a kocsijára?

Teljesen jogos volt a büntetés, ő mégis a mentelmi jogára hivatkozva próbálta elkerülni azt, holott tudtommal a mentelmi jog eltörlése a jobbik programjának egyik fő pontja.

Szóval akkor is biztos a magyar nép érdekében ordibált ordenáré hangnemben ez az agyonművelt nagyasszony.

2010. márc. 25. 12:41
 5/17 anonim ***** válasza:
58%
előző: te meg fórumokon járatod az eszed XD
2010. márc. 25. 12:44
 6/17 anonim ***** válasza:
26%

szerintem is a kerékbilincses rész az nem volt szép tőle.

de budaházys polós eksön után nincs mit csodálkozni.

(tudom hogy ezzel csak jót tett Mo.-nak, de ti jobbikosok azt is ki tudnátok magyarázni, hogyha meztelenül kézenállva énekelte el volna a Western Szamoai himnuszt, miközben tortát evett volna)

2010. márc. 25. 12:47
 7/17 anonim ***** válasza:
2010. márc. 25. 12:52
 8/17 anonim ***** válasza:
41%
Én nagyon szégyellem magam miatta mint magyar. Különösen amiatt amit EU képviselöként müvel. Mindig ég a pofám amikor a felszólalásait hallom, és elég megnézni a többi képviselö szánakozó arckifejezését hogy lássam, hogy nem csak nekem nem tetszik a stílusa.
2010. márc. 25. 13:00
 9/17 A kérdező kommentje:

szerintem is a kerékbilincses rész az nem volt szép tőle.

de budaházys polós eksön után nincs mit csodálkozni.

(tudom hogy ezzel csak jót tett Mo.-nak, de ti jobbikosok azt is ki tudnátok magyarázni, hogyha meztelenül kézenállva énekelte el volna a Western Szamoai himnuszt, miközben tortát evett volna)

Szerinted az az írás ami név nélkül születik, az hiteles?

Vagy Budaháy nak nem jár a jogvédelem, miközben nincs ellene bizonyíték és úgy tartják fogva?

De esetleg azt miért nem említed meg a mikor Morva a magyar cigányok lehetetlen helyzetét feszegeti az EU ban?

De tudod csak azokról lehet akár itt is beszélni akik hallatják a hangjukat, akiknek annyi a pozíció hogy amit eléjük tolnak, azt gondolkodás mérlegelés nélkül elfogadják hogy neveznéd?

2010. márc. 25. 13:02
 10/17 anonim ***** válasza:
44%

És nektek miért olyan fontos hogy "tetszen" a külföldieknek? Egyébként soha életébe nem fog annyit tenni egy mszp szimpatizáns, se képviselő, mint Morvai Krisztina tett eddig életében a magyarokért.

A kerékbilincses sztori meg nevetséges, az index nem épp a hitelesség mintapéldánya, lásd a múltkori "cigányok nem mehettek jobbik forumra" cikk is meg lett cáfolva. Innestől kezdve nincs miről beszélni...

2010. márc. 25. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!