Akik nem szeretik Morvai Krisztinát, azoknak soha nem tűnt fel hogy soha nem maga miatt emeli fel a hangját, hanem mindig másokért, sokszor értetek is?
Én nem szeretem a stílusát, de való igaz amit írsz, mindig odamondja, és mindig az emberekért szólal fel.
Szebb jövőt!
Igen?
És amikor amikor azért ordibált az utcán, mert kerékbilincset tettek a kocsijára?
Teljesen jogos volt a büntetés, ő mégis a mentelmi jogára hivatkozva próbálta elkerülni azt, holott tudtommal a mentelmi jog eltörlése a jobbik programjának egyik fő pontja.
Szóval akkor is biztos a magyar nép érdekében ordibált ordenáré hangnemben ez az agyonművelt nagyasszony.
szerintem is a kerékbilincses rész az nem volt szép tőle.
de budaházys polós eksön után nincs mit csodálkozni.
(tudom hogy ezzel csak jót tett Mo.-nak, de ti jobbikosok azt is ki tudnátok magyarázni, hogyha meztelenül kézenállva énekelte el volna a Western Szamoai himnuszt, miközben tortát evett volna)
szerintem is a kerékbilincses rész az nem volt szép tőle.
de budaházys polós eksön után nincs mit csodálkozni.
(tudom hogy ezzel csak jót tett Mo.-nak, de ti jobbikosok azt is ki tudnátok magyarázni, hogyha meztelenül kézenállva énekelte el volna a Western Szamoai himnuszt, miközben tortát evett volna)
Szerinted az az írás ami név nélkül születik, az hiteles?
Vagy Budaháy nak nem jár a jogvédelem, miközben nincs ellene bizonyíték és úgy tartják fogva?
De esetleg azt miért nem említed meg a mikor Morva a magyar cigányok lehetetlen helyzetét feszegeti az EU ban?
De tudod csak azokról lehet akár itt is beszélni akik hallatják a hangjukat, akiknek annyi a pozíció hogy amit eléjük tolnak, azt gondolkodás mérlegelés nélkül elfogadják hogy neveznéd?
És nektek miért olyan fontos hogy "tetszen" a külföldieknek? Egyébként soha életébe nem fog annyit tenni egy mszp szimpatizáns, se képviselő, mint Morvai Krisztina tett eddig életében a magyarokért.
A kerékbilincses sztori meg nevetséges, az index nem épp a hitelesség mintapéldánya, lásd a múltkori "cigányok nem mehettek jobbik forumra" cikk is meg lett cáfolva. Innestől kezdve nincs miről beszélni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!