Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Milyen most a pártok támogatot...

Milyen most a pártok támogatottsága a biztos szavazók körében?

Figyelt kérdés
2010. márc. 24. 21:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
40%
Jó.
2010. márc. 24. 22:28
 2/11 anonim ***** válasza:
53%
Egész jó.
2010. márc. 24. 22:32
 3/11 A kérdező kommentje:
Nem lehetne normális választ is adni? Poénkodni lehet egy helyes válaszban is.
2010. márc. 25. 17:28
 4/11 anonim ***** válasza:
Viszonylag jó. Elmegy...
2010. ápr. 8. 18:52
 5/11 Dávid ***** válasza:

LMP 4-7%

MDF 2-4%

Jobbik: 13%

MSZP: 12%

Fidesz: 62%

Ugyanakkor a kis pártok a rendszerváltás óta rendre 1-2%-al magasabb eredményeket érnek el, tehát az MDF 3-4%-os előrejelzéssel már befutónak számítana.

ekkor a Fidesz nehezebben érhetne el 2/3-ot.

2010. ápr. 8. 19:25
 6/11 anonim ***** válasza:
77%
és melyík párt intézi el a bérből élőknek az emberhez méltó jövedelmet? Arra szavaznék.
2010. ápr. 8. 19:46
 7/11 Dávid ***** válasza:
26%

Az ilyenek miatt megy csődbe az ország!

Nem arra a pártra kell szavazni, aki a legtöbbet ígéri, mert az osztogatásnak államcsőd a vége.

Ha nincs pénz, akkor nem lehet osztogatni.

Ezt általában minden értelmes ember tudja.

2010. ápr. 8. 19:56
 8/11 anonim ***** válasza:
40%
Mi az hogy nincs pénz?Ellopják a köcsögök, felélik amit befizetünk.Ne hogy már miattunk legyen szarban az ország?!Minek luxusvilla, meg kacsalábon forgó libaól nekik?
2010. ápr. 8. 20:47
 9/11 Dávid ***** válasza:
73%
Jó, ezen már kár hőbörögni. Én is Demszkyre szavaztam, nem teszem többet. Ennyi.
2010. ápr. 8. 22:00
 10/11 anonim ***** válasza:

akkora hülyeség ezekben a felmérésekben hinni! nem vettétek még észre, hogy szinte sosem jön be amit jósolnak???? az EU-s választáson jósoltak 4-6%-ot a Jobbiknak, ...lett 17%. most jósolnak 13-16%-ot,...lesz 36%. mit mondanak majd? jaj, hát sokan titkolták, sokan ingadoztak, a várnál jobb volt a kampányuk, stb, stb. kifogást találnak majd.

egyébként egy időben én is végeztem a Szonda Ypsos részére közvéleménykutató munkát. az első pár kérdőívet még rendesen végig is kérdeztem, de kb 20 perc volt,...aztán egyre rövidebb idő alatt, ugyanis darabra fizettek. ha pl. azt mondta az interjúalany, hogy az mszp-re szavaz, akkor kihagytam nyugodtan az arra vonatkozó kérdést, hogy ki neki a legszimpatikusabb politikus, mert világos, hogy nem a Viktor pajtás. ha igennel válaszolt arra, hogy elégedettt e a kormánnyal, akkor a következőt, hogy helyezze el a mínusz 3 plusz három fokozatú skálán, na azt úgy hasraütve be is húztam. szóval a végén már 5 perc alatt is megcsináltam a kérdőívet, fölmarkoltam érte jó sok zsozsót, és sz@rtam rá mit silabizálnak ki belőle a központban.

2010. ápr. 9. 02:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!