MSZP-sek leírnátok, hogy melyek azok a programpontok amelyek legjobban tetszettek nektek a pártotok programjából?
A fiataloké a jövő.Ezt öreganyám is belátja.Egyesek képtelenek rá.
Jó ,tudom senki nem kérdezett.Csak beköszöntem.
Szebb Jövőt!
27/N
A válasz írója 37%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:35
Intellektualis kulonbeseg.
Mierol beszelsz???Ha egy Jobbikosnak felteszel egy ilyen kerdest ,oldalakat tud irni a mi tetszik a Jobbikban.Ti meg itt lovagoltok 500 ft nyugdijon.Szegyelhetitek magatokat.Biztos valami gyerektelen emberek vagytok akik elozo rendeszer csucsvezetoi voltatok.Ha???Mennyi a nyugdij???200-300 ezer?Elhiszem hogy kellemetlen lenne ha ezt visszatennek minimalra mint amit amugy is megerdemelnetek.
Nem vagyok a nyugdijasok ellen csak az ilyen kommunizmusbol meggazdagodott primitiv,megkeseredettek ellen.Oh,itt vannak akkor azok a hulye dumak hogy az "ERTEKEINK"Ugye???Az Mszp-s ertekek???
" Én is fiatal vagyok és valószínűleg az MSZP-re fogok szavazni, mert nekem nem a haverok mondták, hogy kire szavazzak, nem részegen mocskos zsidózás közbe döntöttem el, hogy kire akarom adni a voksom...
"
jól van had gratuláljunk
nincsenek is barátaid...
Sajnos baj van a kerdessel: az mszp-nek eddig sem volt es most sincs programja, de a legdurvabb, hogy most mar nem is probalkoznak meg a nagyot mondassal sem. Ma Mo-n egy partnak van kivitelezhetö korrekt programja es az a Jobbik!
Es azoknak kellene elgondolkodnia akik egy nyilvanosan beismert hazug partra szavaznak, mint ugye az mszp.
Szebb jövöt!
"azért szavazok az MSZP-re,hogy másnak jó legyen"
Könyörgöm!Ne tedd!Miattunk igazán ne!Inkább tolj ki velünk!Akarj nekünk rosszat!Mindegy kire szavazol,nekünk jobb lesz!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!