Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » MSZP-sek leírnátok, hogy...

MSZP-sek leírnátok, hogy melyek azok a programpontok amelyek legjobban tetszettek nektek a pártotok programjából?

Figyelt kérdés
Illetve a pártotok milyen változtatásokat fog bevezetni ha hatalomra kerül? Mik a tervek a jövőre nézve?
2010. márc. 24. 19:12
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
24%
Milyen fura,hogy ha ugyanezt a kérdést egy jobbikosnak teszik fel,jönnek az épületes válaszok,hogy mer a zsidó tőke és fúj cigányok,hö.A válaszokból is kidomborodik az intellektuális különbség.
2010. márc. 24. 19:35
 12/23 anonim ***** válasza:

A fiataloké a jövő.Ezt öreganyám is belátja.Egyesek képtelenek rá.

Jó ,tudom senki nem kérdezett.Csak beköszöntem.

Szebb Jövőt!

27/N

2010. márc. 24. 19:36
 13/23 X. Maté ***** válasza:
38%
Én is fiatal vagyok és valószínűleg az MSZP-re fogok szavazni, mert nekem nem a haverok mondták, hogy kire szavazzak, nem részegen mocskos zsidózás közbe döntöttem el, hogy kire akarom adni a voksom...
2010. márc. 24. 19:43
 14/23 anonim ***** válasza:
a mocskolódás helyett utolsó inkább azt mondjad, hogy miért is szavazol rájuk.
2010. márc. 24. 19:44
 15/23 anonim ***** válasza:

A válasz írója 37%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 19:35

Intellektualis kulonbeseg.

Mierol beszelsz???Ha egy Jobbikosnak felteszel egy ilyen kerdest ,oldalakat tud irni a mi tetszik a Jobbikban.Ti meg itt lovagoltok 500 ft nyugdijon.Szegyelhetitek magatokat.Biztos valami gyerektelen emberek vagytok akik elozo rendeszer csucsvezetoi voltatok.Ha???Mennyi a nyugdij???200-300 ezer?Elhiszem hogy kellemetlen lenne ha ezt visszatennek minimalra mint amit amugy is megerdemelnetek.

Nem vagyok a nyugdijasok ellen csak az ilyen kommunizmusbol meggazdagodott primitiv,megkeseredettek ellen.Oh,itt vannak akkor azok a hulye dumak hogy az "ERTEKEINK"Ugye???Az Mszp-s ertekek???

2010. márc. 24. 19:44
 16/23 anonim ***** válasza:
Ez most tényleg tetszett,nyugdíjasnak néztek.:)Még kb.ugyanennyit kell élnem,hogy elérjem a nyugdíjat..A helyzet az,hogy tőlem lehet bárki hatalmon,ahogy eddig is sikerült kemény tanulással és munkával megteremteni és fenntartani egy egzisztenciát ugyanúgy lesz ezután is.Viszont egy tehetségtelen ember ugyanolyan tehetségtelen lesz a fityesz vagy a jobbik alatt is mint eddig.Én azért szavazok az MSZP-re,hogy másnak is jó legyen.:)
2010. márc. 24. 19:50
 17/23 anonim ***** válasza:

" Én is fiatal vagyok és valószínűleg az MSZP-re fogok szavazni, mert nekem nem a haverok mondták, hogy kire szavazzak, nem részegen mocskos zsidózás közbe döntöttem el, hogy kire akarom adni a voksom...

"

jól van had gratuláljunk

nincsenek is barátaid...

2010. márc. 24. 20:01
 18/23 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, de én nem vagyok nyugdíjas, amúgy is pár öreget hülyíteni nem lehet olyan nehéz, sajnos azok bármit elhisznek. Most már tisztán látszik az mszp programja abból áll, hogy utáljuk a Jobbikot... hát ez kevés babáim. Az mszp mottója akkor az is lehetne, hogy MAGYARORSZÁG A NYUGDÍJASOKÉ :D
2010. márc. 24. 20:31
 19/23 anonim ***** válasza:

Sajnos baj van a kerdessel: az mszp-nek eddig sem volt es most sincs programja, de a legdurvabb, hogy most mar nem is probalkoznak meg a nagyot mondassal sem. Ma Mo-n egy partnak van kivitelezhetö korrekt programja es az a Jobbik!

Es azoknak kellene elgondolkodnia akik egy nyilvanosan beismert hazug partra szavaznak, mint ugye az mszp.

Szebb jövöt!

2010. márc. 24. 20:46
 20/23 anonim ***** válasza:

"azért szavazok az MSZP-re,hogy másnak jó legyen"

Könyörgöm!Ne tedd!Miattunk igazán ne!Inkább tolj ki velünk!Akarj nekünk rosszat!Mindegy kire szavazol,nekünk jobb lesz!:)

2010. márc. 24. 20:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!