Mi abban a baj, hogy én mint magyar/ nem náci nem antiszemita, csak magyar/ nem bízom a Palesztinok alapján a zsidókba, és nem akarom hogy idejöjjenek a hazámba? Miért kellene nekem szeretni a zsidókat? Mit tettek értem vagy a magyarokért?
Mi abban a baj, hogy én ... nem bízom a Palesztinok alapján a zsidókba?
Hány palesztinnal beszéltél? Mert nekem van egy ismerősöm, aki palesztin orvos, de Izraelben él(nem Palesztinában, amit az Izraeliek megszálltak, hanem az 1949-es határokon is belül), és ő neki sincs baja a zsidókkal, azt mondja, hogy csak a nagypolitika szítja a feszültséget, és persze elismeri, hogy vannak hülye fanatikus zsidók, akik mindenáron be akarják népesíteni Palesztinát, de tudja azt is, hogy vannak hülye fanatikus palesztinok is, akik miatt nem meri a lányait busszal iskolába járnia, hanem inkább maga viszi őket.
Látom, nem tartod nagyra a művészeteket :) Jogos, milyen hasznod származott bármelyik keresztény magyar művész munkájából.
És a tudósokkal mi van?
Akkor tehát neked nem a zsidókkal van a bajod, hanem a bármilyen nemzetiségű/vallású tőkésekkel, ha jól értem. Vagy tévedek?
Én szeretem a művészeteket, két hangszeren is játszom, sok verset is írtam már és szövegeket, csak hogy az nem materiális érték, és minket materiálisan akarnak kizsákmányolni.
A vallás?
Az meg egy teljesen más szubjektív dolog, én pld az egyetemes energiában hiszek, ami lehet vallás is.
A mi mint a szellem alteregója az energia, ami mindennek az alapja a világegyetemben. De ez hosszú...
A nagytőke!
Semmi baj a tőkével, hisz a gazdaság alapja.
Viszont azzal a tőkével ami kiváltságokat vásárol ki a politikai hatalomból, nem a piac a terepe hanem a mindent maga alá gyűrő monopólium. Amiben csak az erőfölény számít, és a reálgazdaság csak leves, ahogy a humán forrás is, csak redukálható költség. Na abból nem kérek, mert csak pusztulást hoz. Az pedig teljesen tájékozatlan a gazdasági életben, aki nem tudja hogy a zsidó nagytőke pontosan a jeles képviselője, az imperialista gyarmatosító magatartásnak.
Az az, ha én nem kapok semmit tőle, akkor ne jöjjön ide!
az embereknek nem a zsidó származással és vallásal van baj. hanem viselkedéssel és elsősorban izrael-el, de ugyanígy a többi országgal is, hogy a piacunkat uralni akarják, illetve ennek a forrása a kormány aki hagyja.
de azt meg kell hagyni, hogy egyik ország sem tett kijelentéseket nagy arcúan fel/be vásárlásról.
bnőm mamája mesélte amúgy, hogy egy régebbi szomszédjához annó beköltöztettek zsidókat, mert neki nagy háza volt, így akkor van helye.(kommunizmus alatt).
a saját házában szolga lett, aki zsidókat beköltöztettek orrfennhordóak voltak és magasabb rendűnek érezték magukat nála. nem tudom, hogy ez a zsidóság nagy részére igaz e, megvallom.
"Miért kellene nekem szeretni a zsidókat?"
Igazad van, nem kell, de akkor visszakérdezek:
Miért kellene nekem utálni a zsidókat?
Neked miért kell utálni a zsidókat?
Én csak annyira szeretem őket ahogy ők engem.
Az az, én itt ők ott és semmi baj.
Majd ha én akarok Izraelbe menni, akkor akarjanak ők is idejönni!
Nem veszed észre? Neked a vezér mondja meg, hogy ki vagy!
Nem barátom én csak tapasztalom ami itt folyik 20 éve!
Mi abban a baj, hogy én ... nem bízom a Palesztinok alapján a zsidókba?
Hány palesztinnal beszéltél? Mert nekem van egy ismerősöm, aki palesztin orvos, de Izraelben él(nem Palesztinában, amit az Izraeliek megszálltak, hanem az 1949-es határokon is belül), és ő neki sincs baja a zsidókkal, azt mondja, hogy csak a nagypolitika szítja a feszültséget, és persze elismeri, hogy vannak hülye fanatikus zsidók, akik mindenáron be akarják népesíteni Palesztinát, de tudja azt is, hogy vannak hülye fanatikus palesztinok is, akik miatt nem meri a lányait busszal iskolába járnia, hanem inkább maga viszi őket.
Értem é, csak tudod a zsidó nép, valahogy mindig megszavazza a Likudot!
Akkor?
"Az az, én itt ők ott és semmi baj.
Majd ha én akarok Izraelbe menni, akkor akarjanak ők is idejönni!"
Ezzel csak az a baj, hogy én pl. magyar zsidó vagyok - jó néhány honfitársammal együtt -, akinek a családja nemzedékek óta itt él, és már a t*köm tele van az ilyen primitiv f*szkalapokkal, akik egyfolytában megpróbálják megmondani nekem, hogy nem is vagyok igazi magyar, és takarodjak vissza (??) Izraelbe.
Tehát azt kérdezném, mi fenét is tettél TE a hazáért, ami aztán megadja neked a jogot, hogy majd te döntöd el, ki is az igazi magyar??!
Sorold csak szépen, kíváncsian várom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!