Mi abban a baj, hogy én mint magyar/ nem náci nem antiszemita, csak magyar/ nem bízom a Palesztinok alapján a zsidókba, és nem akarom hogy idejöjjenek a hazámba? Miért kellene nekem szeretni a zsidókat? Mit tettek értem vagy a magyarokért?
Bár kire!
Ki tett az elmúlt 65 évben valamit a zsidók közül valamit a magyarokért, ami miatt hálásnak kellene lenni?
Vagy mi lenne a magyaroknak abban a jó, ha támogatnánk őket?
Miért kellene nekem megbízni bennük vagy kedvelni őket?
Igazából a legtöbb magyar nóbel díjas zsidó volt. Illetve a legfontosabb matematikai/fizikai kutatásokban jelen voltak, zsidók nélkül nem lenne winsowsod amiről a kérdést írod. Ezt tették értünk.
Viszont az a legtermészetesebb, hogy ez a hazád, és nem akarod, hogy idejöjjenek. Szeretni sem kell őket.
Mert ők is ugyanolyan magyarok, mint te, csak más istenben hisznek. És meglepődnél, hogy a magyar művészek és tudósok körében milyen magas számban vannak zsidók.
Eddig hány magyar lett elzavarva mert zsidó a származás?
Vagy mert más a vallása?
Ne erőlködj 0.
De nem is róluk beszélek, hanem a nagytőkés zsidókról akiknek semmi nem szent.
De a magyar-zsidó művészekből nekem milyen hasznom is volt?
Igazából a legtöbb magyar nóbel díjas zsidó volt. Illetve a legfontosabb matematikai/fizikai kutatásokban jelen voltak, zsidók nélkül nem lenne winsowsod amiről a kérdést írod. Ezt tették értünk.
Én értem?
Talán a karrierjükért és pénzért, ugyan is én nem ingyen kaptam a winsowsod-t! Sőt még egy gyufaszálat sem.
Látom, nem tartod nagyra a művészeteket :) Jogos, milyen hasznod származott bármelyik keresztény magyar művész munkájából.
És a tudósokkal mi van?
Akkor tehát neked nem a zsidókkal van a bajod, hanem a bármilyen nemzetiségű/vallású tőkésekkel, ha jól értem. Vagy tévedek?
"-Kikre gondolsz a zsidók alatt?"
"-Bár kire!"
"-De nem is róluk beszélek, hanem a nagytőkés zsidókról akiknek semmi nem szent. "
Te tudod is, hogy mit akarsz kérdezni, vagy csak a válaszok függvényében írsz valamit?
"Miért kellene nekem szeretni a zsidókat?"
Igazad van, nem kell, de akkor visszakérdezek:
Miért kellene nekem utálni a zsidókat?
Neked miért kell utálni a zsidókat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!